Merve1192 yani evde büyüyen çocuklarınızın kuyafetlerini bi küçüğe giydirmek oluyor bazı belli başlı kıyafetlerini atıyorum beyaz alıyorum zıbınlarını hep ki diğer çocuklarda giyebilsin 2. Erkek olursa mesela benim ilki kız çok fazla kız koyafeti gibi görünmeyen tüm kıyafwtlerini ona giydiricem prensesimin elbiselerini felan da ihtiyaç sahiplerine vericem ama ev pandufu vardı mesela ileriyi düşünerek lacivert almıştım hem kız hem erkek giyebilsin diye astronotunu mavi üniconluu almıştım sadece 3 ay giyebildik erkek olursa giyebilir veya örgü yeleklerini sarı beyaz hardal kırmızı felan ördürmüş tüm sonradan giyebilsin diye tabiki pembe de mor da çok kıyagwti var cicili bicili ama çok fonksiyonlu olanları unisex renkler almaya çalıştım ikinci kız olursa sorun yok ablasının bi dolu kıyafeti kaldı ama erkek olursa da giyebileceğiz çünkü zamanında ona yönelik aldım gibi 😂😍 mesela battaniyeleri krem sarı beyaz tonlarım da ördürdüm pembe takımı sadece yumurtlayan ve tüylü battaniyesi vardı diğerine de mavi bi yumurtlayan yaptırırım hak geçmesin diye ablasının battaniyeleri ni kullanabilir 🙈