MehZey Amin Amin kardesim Allah razi olsun .
Unlukacar evet cok iyi yapmis siniz bende yapicam. Cok sey yapmak istiyordum ama esimi aniden savaşa goturduler o yuzden suan hamileligimin tadini cikaramiyorum 😔 dua ediyorum anca
ozn38 bende cok severim ayva
[silindi] aslinda oyle seyler genetik oluyo ama mesela goz rengi ne bileyim gamze . Ama anne babada olmasada qamzeli bebek dogan kizlar var sizin gibi. Saglik olsun da gamze olursa ne guzel ama daha çok guzel yuzlu olacaģina inaniyorum. Sonucta peygamberimiz soylemiş sağlıkla gelsinde
Sevdiss_17 Hamd olsun az once aradi cok sukur iyiyim dedi . Ama seslerden kulagim çınlıyordu 💣🧨 bu sesler geliyordu 😔😔 Rabbim korusun belki bu dunyanin gordugu en şerefsiz en haysiyetsiz en acimasız milletlerinden biri ermeniler Allah onlari mahf etsin . Henuz devam ediyor ateşkes yapiyorlar bizim esirleri ve sehitleri degişmek için ama onlar kendi leşlerini onlara goturdugumuz arabalari bile bombaliyorlar o kadar şerefsizler bakın kendi tırnak arası Şehitlerine bile saygilari yok. Ahh ne bileyim kardeşim Allah şahit onlar kadar zülm canlısı insanlar görmedik Rabbim onlari kahr etsin. Bi bitsede artık savaş eşlerimiz gelse 😔 bir rahat nefes ala bilsek yedigimiz icdigimiz zehir oluyor 😔 duani eksik etme kardeşim Eşime kavuşayım çabucak çok özledim 30 gunu geçti ayri oldugumuz 😔