Esra-33 gokcek07 hiç bir söz hiç bir teselli su serpmeyecek biliyorum kalbine çünkü çoğu kadın yaşadı evlat acısını amma sağken amma rahmindeyken 11 haftalık 20 haftalık 40 haftalık hepsi birbirinden ağır yükümüzün. yaşadık canım rabbim yüreğimize hafiflik versin sabrını versin. geçecek kuzum benim yaran hep kanasada alışıyoruz istemesekte cennette yavrun olduğunu düşün sana şefaatçi olduğunu birgün kavuşacağını düşün canım benim rabbim evladına evlatlarımıza rahmet etsin inşallah 🤲🤲
bebegim_28 gokcek07 rabbim sabırlar versin başın sağolsun okurken içim yandı rabbim cennetinde kavuştursun meleğinle inşallah 🤲🤲
KaanErkan-mom gokcek07 canım benim yaa kıyamam sana😣 Bu dünya’ya gelemeyeceği başından beri belliymiş güzel arkadaşım. Allah ne derse o olur. Kendini yıpratma , Güçlü ol. Kolay değil rabbim sana bolca sabır versin . Bebeğin seni ahirette karşılayacak merak etme .🙏
Zeynoveannesi gokcek07 ahhh evladını toprağa koymak nedir çok iyi bilirim. benim evladım da sapasağlamken doğumdan 18saat sonra öldü.hiçbirşey yarana merhem olmayacak. Ama zaman hafifletecek. Sende artık Bi cennet kuşu annesisin. Onlarla geçireceğimiz sonsuz ahiret hayatına inanıyoruz ve bekliyoruz dostum. Herşey Allahtan. Asla isyan etme. Bizim şer gördüklerimizde muhakkak bir hayır vardır. Kalbim seninle❤️
Seda8308 gokcek07 Ah canım benim başınız sağolsun .Allahım peygamber sabrı versin size. Bende 9 ayönce 39.haftada kordon düğümlenmesinden kaybettim kızımı. Senin yazını görünce bende o anıma gittim Çok çok zor ama sabredicez kuzum.Ebedi alemde Rabbim kavuşmayı nasip etsin bize🤲🏻
2cocuk1kediannesi Allah sana sabırlar versin arkadaşım, çok zor biliyorum 11 ay önce bende yaşadım. Zamanla için soğuyacak, Allah yardımcın olacak inşallah.
Sermec27 gokcek07 rabbim sana sabırlar versin güzel kardeşim bir annenin daha yandı ciğerleri ben de ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim 8 ay önce de oğlumu doguma 2 hafta kala kaybettim 😔 Allah sana sabırların en büyüğünü versin 🤲cok zor evladın seni cennette bekleyecek annesi
Gizemky Çok üzüldüm 😢 ne desem de hafiflese acın bilmiyorum 😢 Allah yardımcın olsun sabır versin sana 😢
Prensesannesiesma Ne denir ki yani😔 Rabbim den gelen Allahım sana sabırlar versin çok üzüldüm içim yandı başın sağ olsun dilerim en güzel günler seninle olsun inşallah 🙏
Sinemm1590 Ne yazacağımı bilemiyorum tek kordon benim oğlumda dolanmış okurken çok kötü oldum allahım sabır versin size 🤲🏻
Gulsen4224 Başın sağolsun cnm rabbim yardımcın olsun inşallah sabır versin melek oldu yavrun üzülme böylesi daha hayırlıymış rabbimden gelene razıyız allahım kimseye yaşatmasın zor bir durum rabbim sabrını arttırsın 🤲🏻🌹