Gamzes Kızlar 35+6 da evde suyumun gelmesiyle hastaneye geldim şuan 3 santim açılmam var dua edin nolur çok korkuyorum 😔 alttan muayanede canım çok yanıyor
prenses_annesii2603 Gamzes Allah bi vazada kurtarsin canım korkma sakin ol bebeğine kavuşma anını düşün dualarımız seninle 💞💞💞
Ugurbocegi9876 Gamzes bebek erkencimi sanki biraz bende 34 haftalık oldum bian önce kucağıma almak istiyorum inşallah çabucak kucağına alırsın sağlıkla
cigdemoktav Gamzes kolay bi doğumun olur inşallah sağlıkla gelir bebeğin bende senle aynıyı haftadayım çok heyecanlı bi durum
Selmakaraduman20 Gamzes hiç korkma bebeğine kavuşacağın anı düşün en çok o motive edip güç veriyo. Allah yardım etsin.❤️🥰🥰❤️🙏😇
Gamzes Damlaayz04 bekliyorum sabaha kadar olmassa suni verilcekmiş enfeksiyon kapma riski oldugu için bekleyemem dedi
melodia Gamzes kolay geçsin sağlıkla kucağına al inşallah ☺️☺️ Gelişmesi normal aslında ama erken gelmek istemiş bebiş sanırım :)
melodia Gamzes bu arada benim de 35+5 sürekli kendini geriyor karnımda toplanıyor su gelmeden önce nasıldı hareketleri?
Buyrenk Rabbim kolay doğum nasib etsin aynı haftadayız benimkide sağlıkla gelse artık keşke çok zorlanıyorum bizede dua et canım
Gamzes melodia benimde öyleydi canımm çok kasılmalarım vardı o kasılmalar açılma yapıyo dikkat et ve doktoruna söyle hemen bn önemsemedim yalancı sandım