Beşik, yatağı, nevresimi
Ayrıca reflü yatağı ilk 3 ay ful onda yatacak
Sifonyer ve çekmecelerin içine düzenleyiciler. (Parça parça çok eşya olacak çünkü)
Gardrop, ve Bebek askıları
Battaniye 1 tane kalın 1 tane orta kalın
Penye batteniye 3 tane (hatta hastaneye de götür hastanede bı yerlere sürününce yere falan düşünce değiştirirsin)
Muslin battaniyeler, ağız mendili (bol bol alınacak), ter mendili
Küvet kova küvet filesi banyo filesi
Göğüs pompası süt saklama poşeti
Ateş ölçer
Burun aspiratoru
Tırnak makası, tarak
Bebek arabasına arabanız varsa gerek olmaz puset yeterli
Küçük elektrikli soba banyo yaptırırken kullanılacak
Gece görüşlü wifi güvenlik kamerası, Bebek uyurken takip edilecek 😅
Şampuan Mustela alacağım riske girmemek için ama coook pahalı hala alamadım, elim varmıyor sipariş ver demeye 😅😅😅
Pişik kremi Bebek yağı
Az sayıda (100 adet gider yine de) 0 ve 1 numara bez, pişik yapıp yapmayacagi belli olmaz diyorlar
Alt değiştirme bezi (birinde gördüm, deri olursa süper olur silip silip kullanılır)
Islak mendil (ben sleepy organik olanı alacağım, bir de ebebek ten temizleme pamugunu su ile ıslatıp kullanacağım en başlarda)
Emzik biberon işine girmedim, her kafadan bir ses çıkıyor o konuda 😅
Kıyafete hiç girmedim ne yapacağımı bilmiyorum😅 çorap, tulum, vs Instagram’da z_bebe, minicity ve bebemer den alacağım ama hangisini, kaç tane alacağımı bilmiyorum 🤗
Havlu takımı
Kendine pijama takımı sabahlık
Depend bezler
Doğum sonrası korsesi
Varis çorabı
Doğum sonrası saç dökülmesi için şampuan, Instagram da muhendisinoglu adlı hesap çok paylaşıyor 😅
Süs için
Halı, karartıcı perde, tül, avize, oyun halısı ya da minderi. Korona nedeniyleevlit yapmayacağız için bebek şekeri vs ye gerek yok, hastaneye gelen de çok durmasın bir çikolata yaptırabiliriz. haciserif.com bu konuda süper lezzetli, isimli çikolatalar var😍
Benim 24. Haftaya kadar olan serüvenim bu şekilde.💖 Fikirlere açığım 🤗