Sinemarslannnn Destkar ahh canım benim ne zor bir gün yaşamıssın Allah bebeğini sana bağışlasın . Hangi hastanede yaşadın bunları
Destkar Sinemarslannnn inşallah amiin. Evet maalesef olacağı varmış oldu.Ankara vm medikalpark’a gidiyordum
Baharmom Destkar öncelikle sağlıkla bi an önce bebegine kavuşmayi nasip etsin Allah Canim 😊medicalpark Batıkent mi Canim hangi doktor?
Aden23 Destkar çok öküzlermiş ya okurken çok sinirlendim. Özel hastane mi devlet mi? O nasıl muamele öyle burunlarından getirseydin.
Destkar Aden23 özel hastane.Burunlarından getirmek için yeterli enerjim yoktu başlangıçta.Doğum sonrasında da doktorumun benim kadar endişeli ve ilgili olduğunu görünce bir şey diyemedim
MinelinAnnesi En en enn kısa zamanda evinizde, kucağınızda, koynunuzda olması dileğiyle🙏🏻 Rabbim sizi birbirinize bağışlasın🙏🏻🧿
zynpyns Destkar Rabbim yardımcınız olsun.basinizda saçma sapan konuşanları da Allah ıslah etsin ben hep duamda rabbim bana insanlığı bilen hemşireler ebeler denk getir.insan o an o kadar acemi çaresiz oluyorki birinin sakinlestirmesi gerekiyor seni ama gel gör ki aldığı 3-5 kuruş maaşın kölesi olan insanlar boş boş hareketler sergiliyorlar.insallsh bebeğin cokk güçlenir de bı an önce evinize gidersiniz.
Destkar zynpyns amiin çok teşekkürler. İnsanların aklında iyilikle kalmak zor değil aslında.Yazımda bahsettiğim anestezi uzmanı mesela adını sanını bilmiyorum yolda görsem tanımayacağım ama ömrümce duacı olacağım iyilikte anacağım.Allah hepimizi dar zamanlarımızda iyi insanlarla karşılaştırsın
MomisAlp Destkar rabbim size bagislasin, en kisa zamanda saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🙏 doktorunuzun tutumu okurken beni bile urkuttu, gucunuze sabriniza hayran kaldim👍 hangi hastane,hangi doktor acaba?