Nazliakm ogrenciiiannee96 Metehan olacak 🥰🐥 Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Kalayciseymaa ogrenciiiannee96 kızımın ismi yaren Nisa❤️ şimdi de şehzademizi bekliyoruz hayırlısıyla Emir Aybars olacak inşallah 🌺
ThinkerTubi Kızıma Maysa ismini koymayı düşünüyorum. Türkçe kökenli bir kelime, yazın çiçeklerin açması, bitkilerin yeşermesi gibi bir anlamış var. 🌼🏵️💮
Gamze0508 ThinkerTubi kesinlikle çokzel bi isim 🌸 hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri hep Maysa olsun istedim başta eşimi ikna etmk zor oldu vazgeçmştm artk sonra gelip kendisi Maysa olmasını istedi 😅 çok aşina bi isim olmadıgı için özellikle yaşı ileride olanlar farklı karşılıyor fakat ismini çevremle paylaştgmda bi çok arkadaşımda çkk begendi bi kaçı kendi kızına da koyacgnı söyledi anlam olarak ve köken olarak ben çk beğendim ki söylenişide çok sempatik kesinlkle kmseyi dinlemeyin siz beğendiyseniz koyun gitsin 🤗🙏🏼
YagzKbra3 Nasip olursa AZRA. 23+1 🤲🌿 1 oğlum var 1 kız nasip edecek rabbim inşallah herkes sağlıkla kucağına alsın rabbim herkese nasip etsin…
ThinkerTubi Zana123 😄 neden olmasın değil mi? Fakat Maysa ismine insanlar alışık olmadıkları için sanırım pek sıcak bakmıyorlar, sizce nasıl?
Rmeysa_1661 ogrenciiiannee96 2 yaşında oğlum var Ömer Yalçın şimdi ikinci oğlumun adını Buğra koyacağım Allahın izni ile 😊
Mkblgrlyn ogrenciiiannee96 Çınar olucak inşallah 👶🏻 Köklü saglam ağactır Çınar. Ailemizin güçlülüğünü simgelemesi için bu ismi seçtik 🤰🏻