Arasarzu ogrenciiiannee96 Kızım olsaydı bende asel koyacaktım oğlum olacak ismi aras olacak nasipse 😊
Buketars ogrenciiiannee96 ilk oğlum 5.5 yaşında Asrın Yusuf Oğlum 35+6 yız inşallah oda Asır yiğit olacak ❤️
Mom86 Aden23 😂😂evet erkek ismi Arden kız ismi Arven 🥰eşimin arkadasinin oğlu Arden brnimki arven mila 🥰
Aden23 Mom86 evet o da çok güzel sonra düşündüm ki çok aynı olacak isimleri. Dedim ki farklı olsun değiştirmezsem fikrimi farklı birşey koyacağım.
Mom86 Aden23 hmm ozaman bak düşünmen lazim 😂yani benim şuan gebeliğim çok yeni 8 haftalığım cinsiyet daha belli degil ama erkek olursa inşallah düşünüyorum 🥰
Sarisin_annee ogrenciiiannee96 Melis ❣️ O kadar Asel Asya İkra var ki bu sene Melis daha az ve çok seviyorum bu ismi.
Gulsen4224 ogrenciiiannee96 asel ismine bayılıyorum çok güzel gerçekten Benimde oğlumun adı Erkan Kayra❣️ ikinci bebek cinsiyeti belli olunca isim konusuna girecegiz🙈
yesim-1 Kızım nehir şimdi hamileyim yine kızım olursa Ada Koyucam oğlum olursa Kerem 🙂 eşimin adı Kerim çünkü uyumlu olur 👍
kckynssna ogrenciiiannee96 sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️ Benim oğlumun adı Oğuz Selim, 1 aylık kızımın adı da Mihrimah ☺️
busrasentas ogrenciiiannee96 bizimki de Hazel Duru olacak inşallah 🤲🏻🥰 ben uzun zamandır duru istiyordum babası da hazel ismini buldu benimde içime sindi🥰 hazel isminin anlamı da işaret bırakan sevilen insan demek 😍