Lebis6 kadercevdet33 uni baby aldım yumuşatıcısıyla birlikte yenidoğum yapmış arkadaslarımda kullandı çok memnundular evin içi çamasırları serince mis gibi koktu 🌸🥰 tavsiye ederim
mrs_elisah Dalan zeytin yağlı aldım tortu birakmadı güzel yikadi memnunum onunla devam ederim diye düşünüyorum icerigi de temiz 🙂
Zehram Duru granül harika kokuyor hemde yumuşacık yapıyor çamaşırları daha bebeğim doğmadı çamaşırlarını yıkadım sanki ev de bebek var gibi kokuyor
yaseminyaldiz bir doktor olarak bebekler icin deterjan önerisi olarak minoris i öneririm size çünkü içeriği organik kokusuz Boya, paraben, fosfat, klor, SLS, SLES gibi maddeler içermiyor. Bebekler icin harika bir tercih
kubrnl Minoris dedterjan kullanıyorum ben hiç tortu falan bırakmıyor cok güzel kokusu var organik ve temiz içerigide kullanmaya devam edicem memnunum ben sende denemelisin
eslemcelk Birçok deterjan markası denedim ve hiçbiri Minorisin verdiği sonucu vermedi.Lekelerdeki gücü muhteşem.Beyaz çamaşırlarımda normal deterjanlarda beyazlatıcı kullanmadan lekelerimden kurtulamıyorum.Ama Minoris ile hiçbir ekstra leke çıkarıcıya gerek yok..Organik olması sebebide tercih etmemi sağlıyor Çok memnunum sizede tavsiye ederim.
askinsy Bebişlerim var bende malum üstü başı birşey yedikleri zaman kirleniyor ve bazen o lekeler çıkmıyor çok deterjan denedim ta ki Minoris deterjanla tanışana dek ayrıca yumuşatıcı kullanma ihtiyacında olmuyor kokusu haftalarca çıkmıyor çamaşırlardan teşekkürler Minoris 😊
aslihaninannesi Biz minorisin deterjanını kullanıyoruz Az miktarda kullanmama rağmen çok güzel temizliyor
gunbatimi ben minorisi kkullanmaktayım. çok severek kullanıyorum ve kullanmak isteyen herkeze tavsıye ederım. inan paranızın karşılığını alıyorsunuz.