NefesDeniz Battaniyeli Ben rüyamda görmedim ama şöyle bişi olmuştu. Birgün sabah erken bir saatte resmen vanilya kokusu ile uyandım. Aman Allahım yazarken bile burnuma geliyor koku ömrümde böyle güzel bir vanilya kokusunu daha önce hiç bilmiyorum. Ve sonra öğrendim ki hamileymişim çok garip ama müthiş güzeldi 🥰
Hosgeldinbebek Battaniyeli rüyamda sabaha kadar bembeyaz tenli tombik bi kız çocugunu sevdim, korkma ben hep seninle olcam ben senin annen olcam dedim😁 sabah öylesine test yaptım, yine yoktur diye umursamadım çöpe atarken çift çizgi gördüm🙈
Pirensesannesi Battaniyeli 2 gebelik yaşadım birini kaybettim diğerini şuan doğurmak istiyorum 2 gebeliğimide rüyamda gördüm hamile olduğumu ve evde tek kalmaktan veya ses vs hiç korkan biri değilimdir korkuyordum 1 hafta boyunca korkunç rüyalar da görüyordum
ferhunde Battaniyeli bebek emzirdigimi gormustum.uyandigimda sanki gogsumden sut geliyor gibi hissettim.o gun test yaptim beklemedigim bir gebelikti.pozitif cikti💞
Gulsumbozkurt Bnde ruyanmda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm sonra hamileligimi öğrendim cinsiyetiniz de erkek👼
Kimkibu Battaniyeli gördüm minnoşumu anne gelicem sabret biraz diyordu bana:) ertesi gün kanamam oldu hafif tutunma kanamasıymıs 😊
afrasil Battaniyeli evet ben görüyorum hatta 2 gün önce hamileyken kanamam oluyordu doktor bana ilaç veriyordu rüyamda . Bebek emzirdigimi gördüm iki göğsümden de .
Cansu57 Battaniyeli evet canım biri düşükle sonuçlanan 3 gebelik yaşadım ilk 2sinde hep bebek gördüm rüyamda kendi çocuğumdu. Sonra testle öğrendim. Şuan ki gebeliğim de bekliyordum zaten gebeliği erken test yaptım rüyaya kalmadı ☺️