htck38 Arkadaşlar folbiol dozu çok yuksekmis. İçip bı zararını goren oldu mu ? Bu arada 8 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz htck38 doktorunuzmu verdi bende bunu kullaniyodum bi zaararini gormedim folic asit sonucta
Deletedmom9 htck38 Ben de kullandım doktorum verdi 1 paket kullandım hamileliğin başında kullanılması gerekiyor
htck38 Elbet-birgun-kavusacagiz aslında doktorum vermedi ben eczaneden alıp kullanmaya başlamıştım. Sonra doktoruma bunu kullandigimi söyleyince onun dozu yüksek dedi . Başka bi hap soyledi. Bende elimde ki ziyan okmasin diye bı gün durup bı gün bunu içmeye devam ettim. Şimdi de acaba yan etkilerini mi görüyorum diye korkmaya başladım
Kygmr Ben de imom kullanıyorum ama doktor bir arkadaşım aşırı folik asitin otizmi tetiklediğini söyledi folik asitin folat formunun daha iyi olacağını söyledi ama hiçbir kadın doğumcudan böyle bişey duymadım kafam da karışmadı değil
Aryastark htck38 bende aynısını kullandım doktorum bir gün iç bir gün içme demişti 3 aylık olunca bıraktırdı bir sıkıntı yaşamadım.
htck38 Aryastark ben de öyle yapıyorum canim. Ama bu aralar çok halsizlestim ve baş donmelerim başladı acaba dedim folik asit ağır mi geldi
Happybabyyy htck38 folbiol turkiyedeki en guvenilir folik asitlerden. Dozuda yuksek degil, yuksek olsa bile vucut depolamiyor zaten. Sikinti yok yani
gulapikk htck38 bende kullanıyorum canım zararını görmedim sadece sanki onu içtiğimde idrarımda sabah ilk uyanıp girdiğim lavaboda ciddi amonyak kokusu alıyorum birde midemi biraz daha çok bulandırıyor sizlerde nasıl?
htck38 gulapikk 1 aydır bir problem olmuyordu ama son 2 gündür çok halsizim ve baş dönmem oluyor canım
Senactn0402 Önce vinalac kullandım sonra folbiol ve hala kullanıyorum hiçbir sorun olmadı 14 haftadayım