Cannnn Bugün cinsiyetimizi öğrenip sevinirken beyninde kist old öğrendik. İnş geçer ya. İkili testimiz gayet iyiydi. Doktor geçer sesi . Başına gelen var mı kızlar
ysule Cannnn aynı durumu yaşadık cinsiyetini öğrendik beyninde tek tarafta kist olduğunu da öğrendik. Ama doktor geçer dediği ve geçti çok şükür. Şimdi 34+1 olduk. sizi çok iyi anlıyorum burada da bir çok arkadaş yazmıştı geçiyormuş onlarda da olmuş böyle kist. Üzülmeyin dua edin. Ama ilerleyen haftalarda kaybolduğunu göreceksiniz.
Gencanne01 Cannnn bırlıkte çalıştığım arkadaşımla aynı hamıleyız onada dendı zaten 5. Aya kadar yok oluyormus sonra perınatologa kontrole gıttıgınde yok olmustu . Dua et kötü düşünme genelde gecıyor 6. Aya kadar
Myszfr Cannnn kaç haftalıkken ogrendın canım aynı sey bana da soylendi bende 4lü için kan verdım inş sorun çıkmaz sağ Salim kucağımıza alalım
Birsen Merhaba sakin üzülmeyin emin olunki haftalar ilerledikce gecio ben suan 28haftaligim bzdede vardi sonra yokoldu 😊bol bol dua edin icinizi ferah tutun
Cannnn Birsen inş kuzum ya . Dörtlü test istedi. Organ gelişimi gayet iyi. Doktor hanım %90 kaybolur dedi
Cannnn ysule hayırlısı ile inş . Allah razı olsun. Sağ Salim kucağımıza alalım inş. KıZımız olacak inş☺☺
Cannnn Myszfr 16 haftalığım. Bugün öğrendik. İki tarafta da var dedi. Sağ küçük ama soldaki bayagı büyüktü . Bu haftalarda belli olur dedi. 20 . Haftaya kadar geçmezse bir sıkıntı var dedi
1Derya Aynı şey bana da söylendi geçen hafta 18 haftalık hamileyim doktorum geçer dedı bol bol süt yumurta yoğurt tüket dedi genelde oluyor muş zaten bakalım inşallah sağ salim doğarlar
AyeIkraDemir Benimde kalbinde kireçlenme var dedi dua ediyorum inşallah birşey yoktur rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
FatmaSalam Bize de 16.haftada söylendi ama 24. Haftada gittiğimizde maşallah birşeyimiz yoktu sıkıntı etmeyin güzelce beslenin bebeği de strese sokmayın geçici bir şey 😊
Arya92 Cannnn geçmiş olsun canım.bizde 18.haftada var dediler 21.de kaybolmuştu.insallah kaybolur ki genelde çok şükür ki kayboluyor 🙏
Cannnn Çok sağ olun arkadaşlar☺ İçime bir korku düşmedi sadece yavrum daha çok küçük , minnacık. Yoksa ikili testte organları da gayet iyi. Kalbine ve de böbreklerine özellikle baktı . %90 geçer dedi. Emin olmak için dörtlü test istedi