Zerin1234 sukutuvaveyla malesef 35 hafta dan beri var 37 hafta olduk hala var ve gittikçe daha da ilerliyor dayanmaya çalışıyorum bakalım umarım geçer çünkü canım çok yanıyor
Zerin1234 Happy-jr bende magnezyum kullandım ve benim kullandığım kadar kimsenin süt yoğurt peynir tükettiğini düşünmüyorum ama kramplar geçmiyor gerçekten delirecek haldeyim artık
Happy-jr Zerin1234 kramplarim magnezyum icmeme ragmen gecmediginde ek olarak sarıkız maden suyu içiyorum magnezyum değeri yüksek etki ediyor.. haberin olsun
sukutuvaveyla Semrag03 çok saol canm. Gurbetteyim doğudayım imkanlar yok. Olumsuzluklar çok ama inş güzel bir sonuç alıp evladımı kucağıma alacağım
Semrag03 sukutuvaveyla inşallah canım. Bende gurbette doğudayım da doğumumu eşimin memleketinde yapıcam
sukutuvaveyla Semrag03 bende memleketime gitmeyi istiyorum ama malum pandemi izinler vs ne olacağımız belli değil .
Zerin1234 Happy-jr mide anması var bende daha çok tetikliyor denedim madem suyunu ama aşırı rahatsız oluyorum teşekkür ederim yinede 🤗🤗
Happy-jr sukutuvaveyla calcimax d3 bana 24.haftada devletten bir doktor yazmıştı hala kullanıyorum. 32haftadayum. Ama tek başına yeterli gelmiyor ev yapımı yogurt yumurta süt de tüketiyorum tam anlamı ile o zaman hiç ağrım olmuyor
Ayaemel Bende de kalça bacak bel ağrısı var onun için yapacak pek bşy yok sanırım. oturduğum yerden kalkamaz bazen hareket edemez oluyorum zor gerçekten çok zor analık zor çocuk büyütmek zor kıymet bilen var mı o hiç yok 👎🏻
Bhlsls sukutuvaveyla Bende de var aynı sorun.uzandgimda kalkarken işkence ile kalkıyorum.yada uzun süre ayaktaysam çok canim.yaniyor siyatik ağrısı demişti doktorum.egzersiz yapınca rahatliyorum birde magnezyum kullanıyorum hamile kaldığımdann beri başladı bende .