snm_ Zehrakca0134 tetikteyiz ama hala tık yok😂 bazen korku bazen kavuşmanın vereceği heyecan, mutluluk 🥺 kavuşsakta rahatlasak
Reysare minikmucizem1_ ay bende 37+3 🙈artık gelsin kuzularımıZ sağlıkla kucaklarımıza alalım Allah’ın izniyle 🤲🏻
Ayseemine25 Zehrakca0134 37+5 beklemedeyiz bel ağrısı arada sancı oluyor mide yanması ayaklar şiş bide bugün çok şiddetli başım ağrıyor🤕
Poyrazzz Ayseemine25 bende 37+4 üm dün geceden beri başım ağrıyo daha da geçmezse bi acile gitsem mi diyorum siz gittiniz mi acaba
Nezosikra Zehrakca0134 zor gecmeye basladi artik canım baya zorluyor sonuna geldik iste 36 hafta günlüğüm ama zoruma gidiyor taşımak 🤦♀️hayırlısı ile sag salim doğsunlar inslalah bir an önce bebislerimiz
Lalammm Zehrakca0134 baya agirlasdik artk saglikla dogmasini istyrm agrilar arada oluyor guzel seyler bunlar ama insan biran once kucagina almak kavusmak istiyor 37 okduk 38 de falan gelse keske ama niyeti yok gbi 🤭
Zehrakca0134 Benim 18 gün kaldı inanılmaz heyecanlıyım oğlum olucak Allah nasip ederse hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum ❤️❤️💙💙
A_C_04 Zehrakca0134 yarın 39 oluyoruz bugün biraz sancım var gibi bakalım hemen gelsin istiyorum artık
Ayseemine25 Poyrazzz geçmiş olsun yok ben gitmedim. Uzandım erkenden uyumak istiyorum belki geçer diye