dilaradurmazz Bugün 21+3 tam 5 aylık oldu kızım 🙏 Ama hala hareketlerini hissetmiyorum sizler nasılsınız nasıl gidiyor ☺️
Elifyali dilaradurmazz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin… Hareketlerini hissetmek daha da guzl bir duygu… Bazen hic durmayacak icerde tekme atcak size surekli kipir kipir olcak ve sizin yuzunuz kalbnz hic olmadığı kadar cok gulecwk.. Guzel heycanlar
Kahramankentli dilaradurmazz 19 +3 deyim yaklaşık 1 haftadır falan net hissediyorum çikolata ya da şekerli şeyler yiyin sırt üstü uzanın karnınızı okşayın biraz sevin hemen tepki veriyor ben o şekilde hissetttim 👌🥰
Nasippp dilaradurmazz bende 17+3 üm benim 4 doldu 5. Aya girmedim mi yani 5 e girdim die seviniyordum 🤦🏻♀️ 122 günlük olduk bizde
Susaminannesiii dilaradurmazz evet 5 i bitirip 6 yı eksiltmeye baslamıs oluyorsunuz zaten. Ama tabi soranlara 5 aylık demek dogrusu. Bitiridigmiz yaşı söyleriz ya o hesap 5 siniz. Ama bayanda 5 bitti 6 dan gün aldınız demek istemiş oda dogru.
dilaradurmazz oozgee canım yanlış biliyorsun 21+3 oldugunda tam 5 aylık olucaksin 25 hafta 5 günlük gebelik kaçıncı aya denk geliyor = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
_Ftma_ dilaradurmazz ben mesela sol tarafima yatinca ve elimi karnima koydugum zaman hissediyorum yoksa tekme felan degil doktora sordum niye hissetmiyorum tekmeleri diye bebegin esi üstünde o yüzden hissetemezsin dedi belki seninde öyledir canim