gulumse0611 maria12 evet güvenilir siz onaylayınca para gidiyo ben kargoyu aldm baktım eksik parça vs var mı diye herşeyi tamsı çalıştırdım sonra ödemeyi onayladım iade de edebiliyosun
gulumse0611 maria12 bende çok takip ettim denk gelince hemen aldım bazen etiketi üzerinde ürünler oluyo bakabilirsiniz pahalı şeyler için özellkle
ikizlermom maria12 bana e bebekte satıcı tekli alma ikili al bazı annelerde birinden süt sağarken diğerinden de akıyor boşa gidiyor demişti hemde cekim gücü ikilinin daha iyiymiş onu tavsiye ederim☺️
Benimo maria12 bence sorun olmaz tercih edebilirsiniz. Hem en kötü ihtimalle sizde aynı fiyattan satışa koyup ikilisini alırsınız :)
Hashasim2020 maria12 e tabi biraz sürüyor çok kısa sürüyor diyemem 2 meme 45 dakika bazen 1 saat falan sürüyor
maria12 Hashasim2020 aaa uzun sürüyormuş hiç böyle düşünmemiştim. Elektrikli olmasına rağmen böyle değil mi
Melikeakkc maria12 ben yorumlar üzerinden giderek tekli lansinoh aldım yorumları iyiydi kullanıp kıyaslama yapanlar var trendyol gibi sitelerden yorumlara flan bakın
Nagehanla Ben lansinoh tekli aldım kullanımı daha pratik olsun diye sure açısından sıkıntım yok diye. Henuz kullanmadım ama diger göğüste akma durumu olursa mochi alirim mochi zaten toplama amaçlı Bir urunmus
htcedgn maria12 ben ikilisini aldım ama emiş gücü düştüğü için tekli kullanıyorum. Daha çok sütüm grlmediği için akma vs olmuyor. Çok güzel memeyi yormuyor, acıtmıyor. Çekişi de çok güzel. Avent denemiştim bi de, o mememi çok acıttı.