Mirac0212 Büyük ihtimal ben de anlamadım doktorlar çok yeni diyor 2gundur geliyordu tuvalet kağıdına kan şimdi kesildi mesela yarın sabah tekrar beta vericem
Mirac0212 Benim 4hhaftalik canm prş öğrendim zaten beta ilk 199,0 cıktı cmt 500,4 ama dün ve bugün kâğıda kan gelmesi morelim bozuldu😒
esratalha Mirac0212 ama betanın artması iyiye işaret diye biliyorum 😌 Sağlıkla kucağına al inşAllaah 🤲🏻🌸
esratalha Mirac0212 🙈 Bence farklı bi doktora gidin. Yapabilcekleri bişey varsa müdahale edebilsinler. Bekleme bence
Mirac0212 Betaya bugün tekrar bakıldı 300dü en son bugün 313 cıktı kese görünmüyor daha değer çok düşük anlamadm bende ya
esratalha Mirac0212 başka doktora git derim doktorunun sana bu konuda açıklama yapmadı gerekiyodu niçin böyle olduğu hakkında, çünkü betanın düşüşü iyiye işaret değil diye biliyorum ben
Mirac0212 3farkli doktora gittim betanın düşmesi evet iyi değil ama beta tekrar yükselip doguranda var diyorlar geç döllenme olabilir kimyasal olabilir beklemekten başka çare yok diyorlar
esratalha Mirac0212 Umarım hayırlısı ile sağlıklı bi gebeliğin olur da Bebeğine kavuşursun inşAllah 😌
esratalha -ekn evet benim başka lekelenmem olmadı fakat bana da progestan verdi doktorum her ihtimale karşı