sinber EgEsleminAnnesi0 30 da dönmüştü şuan 34-3 olduk bi problem yok yalnız doğum pozisyonu farklı (yani baş gelişe dönmüş demek) doğum kanalına girmesi farklı o zaman durum değişebilir
EgEsleminAnnesi0 sinber anladım kuzum yani erken doğum riskin var demedi ama stajer olduğu için kafam takıldı carsmba başka hastaneye gidicem bakalım o ne diyecek
Cgdemmm EgEsleminAnnesi0 bende 39. Haftadayım uzun zamandır normal doğum pozisyonunda ama tık yok bakalım nasıl doğuracağız☺️
Cgdemmm EgEsleminAnnesi0 doğmuyor malesef ☺️ 40+4 deyim Pazartesi’ye kadar gelmezse yatış yapıcaz suni sancı verilecek 😢😂
EgEsleminAnnesi0 sevara benimde öyle kuzum baskı yapıyor felan ama işte aklım takıldı ya erken doğarsa diye burda bir çok post görüyorum ondan galiba etkilendim
sevara EgEsleminAnnesi0 evet her şeyi okuma psikolojik etkiliyor. Ben her konuyu açıp okumuyorum lazım olanına bakıyorum. Doktorunla konuş rahatlat kendini
sinber EgEsleminAnnesi0 dediğim gibidir muhtemelen doğum pozisyonu dedikleri baş geliş dönmüş olması. Doğum yoluna girmiş deseydi işler değişebilirdi ve sık kontrole girmen gerektiği hakkında bilgilendirmesi gerekirdi