sehrengiz_8 iremsenturk_16 canım salı günü oldu korkulacak bir şey yok sadece üzülüyorsun artık kaybettiğin için benim şu an kanamalarım bitti bile denilebilir bir de erken haftalarsa daha kolay geçiyor
iremsenturk_16 sehrengiz_8 henüz 6 haftalığız canım inşallah benimde senin gibi kolay geçer ama kolay unutulmaz..
BegumIscanTunc iremsenturk_16 çok geçmiş olsun canım 2 kez kürtaj oldum anestezi altında yapılır ve biraz ağrın sancın olur sonrasında hafif leke olur ama illa bu leke veya kanama olacağı anlamına gelmiyor doktor antibiyotik ve ağrı kesici veriyor birde kurtajdan sonra 20 gün dikkat etmen gerekiyor böyle yani
Babytomss BegumIscanTunc kürtaj sonrası sıkıntınız oldumu. Benim arada bı ağrı saplanıyor kuyruk sokumuma sanki birşey batar gibi
sehrengiz_8 Babytomss siz neden dolayı kürtaj oldunuz ben de salı günü oldum bebek gelişimi 7. Haftada iken 4,5 haftada kalmış ondan dolayı kürtaj gerçekleşti doktorun öneri ve tavsiyeleri neler oldu size
Babytomss sehrengiz_8 9+4 Ken kontrolüm vardı gittim doktor kalbi durmuş hatta 6 haftalığa gerilemiş dedi vakumlu kürtaj yaptılar. Sağlıksız Bebek olurmuş zaten dedi. Hiç aklıma gelmezdi böyle bir durum. 4 senedir bekledik ve tüp bebekti. Doktor genetik test istedi 15 güne kadar çıkacakmıs. Tekrar o zaman görüşeceğiz doktorumuzla.
Aslibh Benimde 7haftalik 5.hafta kanamam oldu .sonra beb3k gorunmedi gittigim baska hastenede goruldu fakat bebegimin kalbi cok zayif atiyor degerlerim yukselirse kalbi durursa bebegimin benimde alacaklar yada mol gebelik degilse
BegumIscanTunc Babytomss kürtaj sonrası ağrım sızım olmuştu ama ilerleyen zamanlarda oda geçmişti sonradan bişey yaşamadım
annepanda iremsenturk_16 ben alttan verilen 4 adet ilacla düşuk yaptirildim. Normal doğum gibi sancisini cektim suyum geldi. Sonra dogumhanede bebek geldi. Sonrasinda 5 dk bir surede iceride kalan kan pıhtilari icin kurtaj yapildi dayanilmaz bir acı değildi. Sonrasinda kan degerlerime bakılip taburcu edildim. Anestezi vs hic uygulanmadı.
iremsenturk_16 annepanda canım benim çok geçmiş olsun cidden ne kadar zor bir durul geçirmişsin rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sehrengiz_8 iremsenturk_16 aynen öyle kolay unutulmuyor ama vardır bunda da bir şey demek gerekiyor inanın sabrı da geliyor her ne olursa olsun kucağımıza almasak yüzünü bilmesek o bizimdi evladımızdı anneliğimizdi.
iremsenturk_16 sehrengiz_8 öyle gerçekten kalp sesini duydum varlığından eminim çok acı ama veren Allah alanda Allah elbet bir bildiği vardır demekten başka bir çaremiz yok bizimde sınavımız bu demekki inşallah tekrar güzel bir hamilelik geçirmeyi rabbim bizlere nasip eder
annepanda iremsenturk_16 aminn.. insan bir sure yasadıklarina inanamiyor ama Rabbim kolayliğıni veriyor..
Baybymucize iremsenturk_16 hiç korkmana gerek yok uyandığında normal hayatına devam edebilirsin zor bir işlem değil sadece biraz kanama oluyor bide üşütme kendini ayaklarını sıcak tut bende ilk gebeliğimde kalbi durdu acı bir durum
Baybymucize iremsenturk_16 canım korkma hatta işe gidiyorsan bir kaç gün rapor iste veriyorlar kendini toplarsın i