Zeyno1309 kuzucugum benim bebişte öyle çok sert vuruyo çığlık atıcam vurduğunda neredeyse sanki elleriyle bi tarafa ayaklarıyla bir tarafa vuruyor gibi
Edizinannesii Zeyno1309 yerimden kalkamıyorum midem yanıyor 😬 vajina da batma hissi var belim ağrıyor 😂 iştahım açıldı uykusuzluk fazlasıyla daha bissuru şikayetim varrr😂😂
Zeyno1309 Edizinannesii mide yanması Bende de oldu bi kaç kere geçti ama şükür çok fena bütün şikayetler bende var
Mineee123 Edizinannesii ay maşallah benim 34+5 normal her zamanki gibiyim hatta daha hareketliyim ne ödem topladım ne ağarlaştım aslında çok kilo da aldım 67 ile hamile kaldım 82 kiloyum şuan ama hiçbir şeyim yok
Zeyno1309 brcbr Ben 4 ay mide bulantısı çektim bide sürekli kusuyodum kaç kere hastanelik oldum 15 kilo verdim ama sonunda herşeye değiyor sabretmeye değer ☺️
brcbr Zeyno1309 oyyy baya vermişsiniz ama işin iyi yanı olmuş ben anca şiştim giderek artıyor🤦🏼♀️😂tabii sağlıklı olsunlarda
Mineee123 chaos benim kızım da öyle aşırı nazlı olacak herhalde diyorum mıy mıy tekme atsın hareket etsin diye her şeyi yapıyorum ama yok
Edizinannesii Mineee123 bende de aksine ödem de yok çokta kilo almadım ama üzerimde ağırlık var sanki yorgun hissettiğim için kalkamıyorum 🤦♀️
Lehrerin05 Ben de ayni durumdayim nst de sancim çıkıyor erken gelme durumu var vajinada baski bel ağrısı gece uyuyamamiyorum
kuzucugum Cresgirl ben bugün sordum doktora normal dedi bol bol dinlenmen gerektiğini yormaman lazım mış kendini bebek Doğuma hazırlıyordur dedi endişelenme 🙏🙏🙏🥰
kuzucugum Cresgirl olurmu ben çok evhamlıyım ilk bebeğimi düşük yapmıştım takılır bana biraz sonuç ta ilk anneliğimiz olucak