Edaa_22 Zeyno1309 bizde aynı şişkinlik merak doğsa diye bakıyorum ama daha erken biraz daha dur kızım diyorum sonra ama artık zorluyor 😊
Rmysa23 Zeyno1309 35+4 olduk. En son 31 haftalıkken gittiğimizde 44 cm 2350 gr demişti doktor . Uyumak işkence zaten, sağ sol hareket edemiyorum. Çoğunlukla çatı ağrım oluyor. Böyle vajinamın içinde bi zonklama hissediyorum saniyelik bi ağrı oluyor. Nefes darlığı ve ayak tabanlarımda yanma oluyo… Doğumumuz 3 aralık görünüyor ama bakalım ne zaman gelcek🥰🤰🏼
Edizinannesii Zeyno1309 yerimden kalkamıyorum midem yanıyor 😬 vajina da batma hissi var belim ağrıyor 😂 iştahım açıldı uykusuzluk fazlasıyla daha bissuru şikayetim varrr😂😂
Zeyno1309 Buyrenk Bende öyleyim valla bian önce doğsun istiyorum ama bi yandan da korkuyorum 2. gebeliğim bu arada
Buyrenk Zeyno1309 korkmuyorum ya evelallah asıl korkum kırka kadar beklerse kafayı yerim 🤦🏻♀️ karantinadayız birde eşim pozitif ne yürüyüşe çıkabiliyorum ne bişey doktorda kafası iri dedi çok büyümeden gelse yorma annesini benim üçüncü bu arada
Asaf-Aras Ayn kızlar bende artık doğmalsin oğlum diyorum, ne kalka biliyom ne oturan biliyom, bizim sancilarda başladı doktor 6,7 Kasım kadar dişini sık diyo
Zeyno1309 Asaf-Aras Ay bende aynıyım valla ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ara ara sol kasığım da çok ağrı oluyor sancı gibi tamam doğurucam diyorum ama sonra geçiyor sizde nasıl sancı
Zeyno1309 Buyrenk Allah yardımcın olsun inşallah ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin bu arada dikkat edin size de geçmesin virüs
Asaf-Aras Zeyno1309 bende de aynısı var ama altta çok baskı yapıyor birde sırt ağrım çok, şuan bile sırt çok kötü ağrım var,bu arada bnimde 2 gebelik
Zeyno1309 Asaf-Aras 10 gün önce 34 haftalıktı sanırım gittiğimde 2 kilo 200 gram dedi doktorum ne zayıf ne kilolu orta derecede dedi sizin bebeğiniz kaç kilo acaba
Edaa_22 Asaf-Aras ben en son 31 haftalıkken gitmiştim 1.750 gr demişti pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalım kaç olmuş
Asaf-Aras Zeyno1309 cnm bende 34 gittim 2,800 dedi boyda 44 bence benim bebek 1 hafta önde gidiyor dedi
kuzucugum Genel olarak sormak istiyorum 🤰🏼35 haftalık oldum iki gündür bir tarafı sagda bir tarafı solda sankı içimde geriliyor ve canım acıyor arada vajınama baskıda hissediyorum Pazartesi doktora gidicem yatamıyorum hareketleri canımı acıtıyor sizinde ole mı 🤷♀️🤷♀️
Cresgirl kuzucugum benimde karnimin.bir tarafinda igne batma.gerilme hissi gibi bi kac dk suren rahatsizlikla rhissediyorum.kalkip dolaniyorum.bunlarmi.acaba yalanci kasilma.dedikleri
Buyrenk kuzucugum ah hemde nasıl gece ağrılarla uyanıyorum doktora söledim gece farketmeden sırt üstü yatıyosundur dedi bu gece fark ettim gerçekten dönmüşüm sonra da ağrıyla uyanıyorum