Melike-_- Arkadaşlar Aydın araştırma hastahanesinde yoğun bakımda olan kuzenimin 2 yaşındaki bebeği kan kanseri AB+rh kana ihtiyacımız var Aydında yaşayan Arkadaşlar yardımcı olabilir mi Allah rızası için durumu çok kritik yardim edin lütfen 😔
Yenianneadayi2208 Melike-_- Aydın ın neresi ? Tanıdıklar var orada , uyarsa ona göre yönlendiririm size
Esra2009 Aydın’lıyım ama A pozitif maalesef eşim sıfır pozitif üstte kalsın diye yazdım çok geçmiş olsun
SeldaSngl Bende aydındayım ama tutmuyor maalesef 😓 üstte kalsın diye yazıyorum . Rabbim şifa versin 🙏
Melike-_- Yenianneadayi2208 İnşallah bulunur aile çok bitik durumda gözlerinde yas kalmadı Rabbim sifa versin 🤲
Melike-_- Meriwa Bebek 2 defa ameliyat geçirdi ciddi bir ameliyatti zaten teşhis konuldu bebek lösemi kemoterapiye dun başladı yazık saclwri kaşları dokulecek ama giden sadece kaş saç olsa yerinde de duramıyor bebek sonuçta rabbim şifa versin inşallah kablolara bağlı omzumu gogsumu tam olarak göremedim acmislardi
Meriwa Melike-_- ay geçmiş olsum bende aydınlıyım dün etikete girdim tesadüfen gördüm ab rh + benim ama 2 ay oldu doğum yapalı kan verebilir miyim bilmiyorum 5 günde olmuş paylaşınca merak ettim rabbim şifasını versin bişey olursa ordan emziriyorum 2 ay oldu doğum yapalı kabul ederlerse gider adüye kan verebilirim aklınızda olsun 🙏🏻
Melike-_- Meriwa Tesekkur ederim 1000 den fazla kişi hastahaneye kan vermeye gitmiş bebek lösemi hastasi şuanda kemoterapi görüyor Allah razı olsun vermis kadar oldunuz Rabbim bebeginizi saglikla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin
_Mother_ Melike-_- çok geçmiş olsun bulunmuş olmasına sevindim rabbim şifasını versin inşallah bende AB + im ama adana oturuyorum maalesef