B23- vallaha isteyerek oluyorsun korkutmak istemem ama bence normal doğumdan başkasi yalan valla. Normal doğumda iki güne toparlıyorsun ama sezeryan çok başka on gün oldu hala sızım var hee çok mu ağır hayır hiç ağır değil sızı şeklinde oda olsun bi zahmet. ilk üç gün çok zorlanıyorsun yataktan bile kalkamadım nerdeyse ama şuan bıraksalar cam sileceğim ama bırakmıyorlar. 8 günün üzerine dışarı çıktım gezdim baya hic de birşey olmadi çok sükür🤷♀️ Kimisi çok abartıyor yok şoyle zor böyle zor diye. Ben bebeğim ters diye erken doğum yaptım hastaneye gittigimde 5 cm açılmam vardi eger düz olsaydı normal doğum tercih ederdim. Ilk ameliyattan çıktığımda ayağa kalkarken zorlandım birde ilk tuvalete çıkarken başkada hiç zorlanmadım. Genel anestezi olursan eğerki gaz çıkarman çok sorun oluyor tabi diğer sezeryan türlerindede oluyormuş o yapamıyorsun bir türlü yanına aktardan kimyon al ama çekilmemiş halini çay şeklinde iç, birde büyük tuvaletinde çok zorlanıyorsun onun içinde eğer bulabilirsen açlık otu alabilirsin yine aktardan hemen tuvalete cikariyor oda aktarda var kayısı suyu hoşafı falan hikaye yani ben kilolarca içtim banamısın demedi. Bebeğin ilk günler emmezse sakı moralini bozma sütün kesilir sezeryan olduğun icin hemen sütün gelmeyebilir. Onun dısında korkma yani canım ilk 8 günü atlattın mı herşey tamam oluyor valla☺ Sormak istediğin önemli burşey varsa cevaplarım zevkle.