Nilaybars Hanımlar iyi akşamlar 18+5 günlük hamileyim kızım olucak Allah izin verirse Sakarya’da hamile anneler varmı tanışalım 😌
btlsrkn-04 Nilaybars hayırlı akşamlar bizde 16 haftalık olucaz Allah hepinize sağlıkla kucağımıza almayı, nasip etsin inşallah ☺️ 🙏
Nilaybars Asenana Asenana AA çok güzel yolun sonu gözükmüş sizinde Allah kucağınıza almayı nasip. Etsin inşallah Sakarya’nın neresi
Asenana Nilaybars evet şükürler olsun 9 kasımda doğum bekliyoruz:) sapancaya gelin geldim sapancada oturuyorum. Kendi ailem erenler yeşiltepe de:) siz
Nilaybars Asenana çok az kalmış inşallah bende o günleri görürüm bende serdivan oturuyorum avmye yakın 😌
Sweetie Asenana sizinle aynıyız sanırım benimde 9 kasımda sezaryen olacak Adatıp da Aysun hanıma gidiyorum
Nilaybars busra544 ay çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde bi kızım daha var 6 yaşında bi kızım daha olduğunu duyunca çok mutlu olmuştum
Nilaybars Esraberber Allah kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah rabbim gönlüne göre versin 😌
Nilaybars kubrayylmz bu sene kız senesi diyorlardı çok duyuyorum kız diye Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Asenana Esraberber adatıp tuba düzcana gidiyorum sekreteri üniversite arkadaşım o tavsiye etti başından beri hep onunlayız;)
Esraberber Nilaybars hangi hastanede o doktor. Bende ilk öğrendiğimde şenol şafağa gittim kalp atışını duymaya arastırmada serdar çimene gittim ama henüz düzenli olarak gitmeye karar verdiğim bi doktor bulamadım. Oğlumda sedat umur a gitmiştim
Nilaybars Esraberber özel medar hastanesinde doktorum eski altınova hastanesi doktoruydu ben çok memnun kaldım onu bi düşünebilirsin
Sevdanurun Esraberber ben de sakaryaliyim ve doğumumu bir ay önce beyhekimde ki Gülten demirsoy hanımda yaptım çok memnun kaldım tavsiye ederim🥰
Ydepolat @Nilaybars Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊🤲🏼 Bende Sakarya’dan 28+3 üz Sami Kemik’e gidiyorum Medar Hastanesi 😌
Nilaybars Ydepolat siZinde Allah kucağınıza. Almayı nasip etsin inşallah sevindim dr duyunca daha da içim rahat ediyor