momsboys Umutt22 ah keske dün kullanamadım tam 10 kez kustum durmuyordu serumla durdurdular içim rahat etmesede ilaç kullanmak şuan tek çarem
Umutt22 momsboys yavrum vallahi bende serumla ayakta durdum ama çok zorlandım içimden gelmedi o ilacı kullanmak Rabbime hamdolsun geçiyor seninde geçecek inşaAllah çok güzel günler bekliyo seni inan Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin🌸
YZSLN momsboys amin saolasin, Allah cumlemizin yardimcisi olsun. Anneme geldik bikac gun burda kalacagiz, en azindan cocukla ilgilenir. Ayva ve taze nane cayida az biraz rahatlatiyor midemi. Umarim sendede ise yarar. Ha birde sade sakiz
momsboys Ulkuatly benim ilk hamileliğimde 4. aya girince kesildi ondada hergün bulantım vardı ama ilaç felan kullanmamıştım bu gebeliğim daha zor geçiyor nedense Allah yardımcımız olsun sürekli ağlıyorum psikolojim çöktü
momsboys Umutt22 amin canım Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum iyiki burada sizler varsınız rahatlıyorum
momsboys z-s2345 gece 2 adet gündüz 1 adet demişti doktor bana bende şimdi onu düşünüyordum acaba akşam tekmi içsem diye ağır geliyo belliki
Cherryblossom momsboys Allah yardımcınız olsun gecicek hep bunu dusunun bir de tam mevsimi ayva cok iyi geliyor deneyin
momsboys Eminealkan inşallah bir iki haftaya tamamen geçer ben daha yolun çok basindayım senin çook az kaldı canım zoru başardın inşallah