minnoscan Busrabdullah_123 33+1 çok şükür rahat geçti benimki sırt ağrılarım başladı biraz o kadar. Hala ayakkabılarımı kendim giyebiliyorum korktuğum gibi olmadı neyse ki 😅
Busrabdullah_123 minnoscan bnde kndim giyiyorum cnm evimn işini kndim yapıyorum çok şükür henüz namazi ayakta kilabliyorum 😀
Seymacvk Busrabdullah_123 Kalçadan ayağa kadar vuruyo ağrı dimi, onu yatakta dönerken bile hissediyorum. Neyse az kaldı az 😅
Busrabdullah_123 Seymacvk aynen bn yatakta donerken öle bir baski hissediyorum ki bıçak saplabio resmn
Seymacvk Aksoytetik çok ayakta olunca oluyor değil mi, öyle durumlarda uzanın biraz olsun rahatlatıyor
Aksoytetik Seymacvk valla çok uzun ayakta kalamıyorum. Artık 30lu haftalarda napıcam bilmiyorum allah yardımcımız olsun🙏Sağlıkla gelsinler de inşallah
Gulden2416 Busrabdullah_123 her ikisinide kalça agrıları nefes darlıgı yürümek okadar zorki şuan günler biran önce geçsin istiyorum😢🙏
Busrabdullah_123 Aden23 demi aynen cnm 🥰yeterki onlar sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin mevlamn izniyle hepsi geçer
62fatma Busrabdullah_123 bazen bende de nefes alıp vermemi kontrol edememe durumu oluyor boğulacak gibi oluyorum 32 hafta 4 günlük şu an
Busrabdullah_123 62fatma zaten açıklamada yazio canım anne bölümde öle güler olabliomus insan onları okurken ici rahatlıo iyiki bu uygulamayi yapmışlar 😀herkeste farklı seyredio mesela migde yanmasinda da milletin migdemi yanar benim yemek borum yandı
Busrabdullah_123 busbus35 bn fazla çıkmıyorum şuan canım yani günde 3bltre şu içmeye çalışıyorum şu içtikçe çıkıyorum ama şu icmssem o kadar sk çıkmıyorum sende
busbus35 Busrabdullah_123 ben hamilelik başından beri git gel arkadaş olduk kendisi ile iyi bari siz okadar çok çıkmıyorsunuz 🙏😇 enfeksiyon yok ama. Sukur