handesen73 Busrabdullah_123 10 dk yurusem nefes nefese kaliyorum su bile icsem daraliyorum.ne zaman gecicek uykusuzluk da ayri dert 33+4 olduk
Selinanne Busrabdullah_123 33+5 çarpıntım zaten vardı bu hafta iyice artmaya başladı,günde 2-3 defa kollarım bacaklarım kesiliyor nabzim 130-140 Lara çıkıyor ve nefes darlığı da eşlik ediyor. Doktoruma soracağım gittiğimde 😏
Cemrenur Busrabdullah_123 yarın 33+0 oluyoruz yürüyüş yapamıyorum yemek yiyince dinlene dinlene yiyorum. Özellikle ayaklarıyla kaburgama vurduğunda çok zorlaniyorum 😭
Busrabdullah_123 handesen73 demi canım aynen bnde oleyim bnde bugün 33 oldum dediğin gibi merdiven ciksam az binyurusem nefes nefese kalıyorum uykusuzlklarda baslio artık bnde de 😴uykusuzlgn nefes darlığı yüzünden mi canım
Selinanne handesen73 ben de hiç yürüyemez oldum nefes nefes kalıyorum, pek aktif bir hamilelik geçirmedim malum pandemi,su an da evden çalışıyorum hep evdeyim diye vücudum hamladi diye düşünüyorum 😊
Busrabdullah_123 Selinanne bebek büyüdükçe öle şeyler oluyormuş canım yaşamayan çok nadir yani ama tabi yinede sor yüksek tansiyon iyi değil ama hamilelikte cikio tabi kolay değil icimizde bir can daha var onun eşi var 😀😀
Ftmgns Selinanne bende de durum aynı ya nabız 140 larda azıcık yürüsem kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. 33+4 teyiz
Busrabdullah_123 Minikmucizem199 tek degilmisim demkki ☺buna şükür rabbimn izniyle inşallah 1 buçuk ay sonra rahatlarız
Elmaveannesi Ayy bende 33 haftalik oldum. Şöyle ciğerlerime dolu dolu nefes çekemiyorum. Kaburgam batıyor sanki cigerlerime. Bebegimde baski yapıyor çamaşır serene kadar nefes nefese kalıyorum :(
Busrabdullah_123 Minikmucizem199 akşam 8 den sonra bisey yeme dedi doktorum bana cnm bide öle dene istersen en fazla 9 olsun
Busrabdullah_123 Seymacvk bütün organları etkinliği bebek cnm demkki sana da öle etki edio büyüdükçe benim de sol bacağıma vuruyor artık kalınca yürüyemiyorum topalliyorum resmn🤭
Seymacvk Busrabdullah_123 Kalçadan ayağa kadar vuruyo ağrı dimi, onu yatakta dönerken bile hissediyorum. Neyse az kaldı az 😅
Aksoytetik Busrabdullah_123 ben 28haftalıkım yeni yeni ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum allahım yardımcımız olsun🙏 Akşamları yatarken daha çok hissediyorum nefes darlığını
Seymacvk Aksoytetik çok ayakta olunca oluyor değil mi, öyle durumlarda uzanın biraz olsun rahatlatıyor