Baharhnm Ozlemyeni Hayırlı olsun bacım içinde minnak bi can var şayet normalde duygusal bi insan değilsen😂
Ozlemyeni Baharhnm herseye aglamazdim boyle.ama uc gun once kan testi negatif cikti.erken mi yapmisim sizce?
Baharhnm Ozlemyeni Evet biraz erken yapmışsın. Ben adetim geciktikten 5 gün sonra eşimin zoruyla yapmıştım da pozitif çıkmıştı
Ozlemyeni Baharhnm o zaman iki gun sonra idrarda test yapayim.ay allah gonlune gore versin aksam aksam mutlu ettin beni.umut iste insan ekmegi😂
ebruakyuz22 Ozlemyeni ben kendimi bildim bileli öyle akıntım var idrar yolu enfeksiyonu belirtisidir olabiliyor bazen ama inşallah hamilesinizdir 🙏
ebruakyuz22 Ozlemyeni bilirim bilirim bende ilk kızımı çok bekledim Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
busbus35 Kan verdir cnm yada test yapsan 🙏♥️ umutlandırmak istemem çünkü hasretle bekleyen insanlar ve tanıdıgim kişiler var ondan öyle deidm
busbus35 Ozlemyeni inşallah cnm ama sen kendini üzme ne olursa olsun ta o hüsran nedir bilirim ve çok tanıdıgim var kardeşten öte olarak gördüğüm rabbm sağlıkla eminimnasip etcek
Afromom Ozlemyeni aynı şeyleri yaşıyoruz canım beyaz yapışkan akıntım var kasıklarıma hafif hafif ağrılar giriyo ilk günüm daha olmadım test yaptım negatif çıktı ama