Prensesannesiesma Son 7 görünüyor normal doğum için bekliyoruz 39. Haftadan selamlar inşallah Bi an önce doğum yaparım sancı açıklık VS bişey yok
Mirasinem ipek0606 bende 11 kasımda 38+2 olucam sezaryan benimde şimdiden korkup heyecanlanıyorum 😢 siz nasılsınız
ipek0606 Mirasinem Çok düşünüp stres yapmayın , dua edin hayırlısıyla atlatacağız inşallah. Ben sadece bebegıme kavuşacagımı düşünüyorum stres yapmamaya calısıyorum 😊
Hllfrdvsihsn Bizimde 4 günümüz var gece yarısından sonra 3🙈 Ama bu kızçemde hiç bi hareketlilik yok ne yapsam bilmiyorum doktorumda kilosunu biraz fazla buluyor inşallah sancın gelir yoksa çok fazla bekletemeyiz doğumu zor olacak diyor😰
Senemunal Merve1656 hic bişey demediler ilk gebeligim . Bakalim nasil olucak dogumum . Senin normal mi sezeryan mı😍
rumeysaa1 Boncuk1 19 uygulamaya göre 😁😁 çatı muayenesi yapıldımı sizinn ☺️bende normal doğum istiyorum henüz yapmadı doktor baş aşşağıda ama😅
Boncuk1 rumeysaa1 bu cati rumeysaa1 valla bu cat muayenesi her gittiğimde yapiyo benim doktor 9 ayındayız 2 defa ultrasyona girdim çarşamba yine var ekstra bi muayene olmaz heralde sadece sıvı alıcaz dedi rahim ağzından