Essenr Anestezist birşey kullanmadım hormonları düzene sokar kullanın bence daha başka bi çok şeye faydasını gördüm ama onunla hamile kalmadım
Dilek33 Semahasan001 sssyyysss benim de aynı durumda yumurtlama geç oldu testm de negatif ti ama hanileymisim
Dilek33 Semahasan001 evet kullanarak hamile kaldım.İki kuzenim olmuyordu biri on yıllık biri beş yıllık çok şükür hamile kaldılar ilk kullanımlarında ya bilmiyorum ama biz isteyen bildiğimiz herkes söyledik hep bununla hamile kaldılar o kadar çok örnek var ki cevremzde
Alisa1212 Dilek33 gercekten etkılı mı bı kadar bende kullanmayı düşünüyorum yunurtlaıklarım tembel sızce fayda olırmu ve sız ne zaman nasık kıllandınız acaba
Yarencerenn Sipariş verdim reglim başladığında içerim diye 18gün geçti olmadım en son tahlil verdim hamile olduğumu öğrendim şuan 17+0 haftadayız ben de çocuğu olmayan birine verdim kullansın diye ama sonuç aldımı kullandımı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Dilek33 Alisa1212 adet ilk günü sabah akşam aç karnına yedim bol su ve bol yürüyüş yumurtlama gününe kadar kullandm