SmyyBicen Bu bebek arabasını alan var mı kızlar internette gördüm güzel yorumlar yapmışlar çok hoşuma gitti yarın almayı düşünüyorum
Gizemgizem SmyyBicen ben ayni markanin baska modelini aldim. Casual icin guzel yorumlar var kaliteli araba
BesteCanerKutluzolu SmyyBicen ben kullanıyorum çok memnunum casual quatro modeli anakucağı trona olarak geçiyor oto koltuğu gibi kullandığımızdan testlerinin olmasına dikkat etmiştik o yüzden tercihimiz oldu bence pişman olmazsınız 🙂
YcelMlayimYldrm SmyyBicen canım ben casual Cadillac Air trone safe modelini aldım henüz kullanmak nasip olmadı ama cok güzel tavsiye ederim. Kumaşı duruşu çok kaliteli. Ana kucağı da bayağı geniş
SmyyBicen Kavas güle güle kullan canim inşallah bende memnun kalırım mavisini almayı düşünüyorum çok güzel 😊
SmyyBicen BesteCanerKutluzolu inşallah canim 😊 quatro serisi biraz daha pahalı sanırım bizde o yüzden cadillac trona alalım diyoruz 😊
Fato089910 Bende yeni sipariş verdim casual vista civilde indirim var çok kullanışlı bir araba hem baston hem travel özelliği de var ben cadillac biraz büyük yer kaplıyor casual vista tavsiye ederim cnm baston olması uzun süre kullanım için de uygun
SmyyBicen Fato089910 casual vista ya baktım cnm hafif olması açısından daha kullanışlı evet ama ben pusetinin arabaya tamamen takılmasını istiyorum o yüzden cadillac trona çok hoşuma gitti gerçekte görmedim ama yarın e bebek ten ağırlığına boyutuna flan bakıp beğenirsem internetten indirimden alıcam 😊
SmyyBicen Zemuda çocuk market ve hepsiburada da indirimde diğer siteler çok pahalı eğer hepsiburada da başarılı satıcı ise ordan almayı düşünüyorum
SmyyBicen YcelMlayimYldrm bende gerçekte hiç görmedim bugun eşimle gidip bakıcaz videolarını izledik çok beğendik özellikle ana kucağının airbag olması çok güzel normalde airbag travel sistemler çok pahalı lelebaby den 800 tl ilk bi araba almayı düşünüyorduk ama bu çok daha kaliteli olduğu için az bi fark verip bunu almak daha mantıklı geldi
YcelMlayimYldrm SmyyBicen ben görmeden aldım internetten neyse ki pişman olmadım 🙂 ana kucağı çok iyi zaten bakınca anlasiliyor. Ben Toker Bebe diye bı siteden aldm indirimdeydi 1500 liraya geldi
SmyyBicen Akin59 Bugun eşimle gittik o kanz çok beğendi ama ben casual de kaldım o da kanz olsun diyor anlaşamadık casualeşn puseti airbag olması beni cezbetti
Bibi Akin59 merhaba kanz arabanizin modeli nedir ve memnun musunuz.Biz de almayı düşünüyoruz da.Fikrinizi söylerseniz sevinirim.