Minigim20 Denizli de özel de tavsiye edebileceğiniz iyi güler yužlu bir kadın doğumcu var mı acaba memlun kaldığınız
Arasarzu Minigim20 Özel odak hastanesine gidiyorum murat karayel doktorum çok nazik samimi biri konuşkan 😊 ilgili tavsiye ederim erkek doktora gitmeyi düşünürseniz
Cnsuyakan Minigim20 özel saglik hastanesi yunus aydin doktorumdan çok memnunum fakat biraz ücreti fazla sancılar sebebiyle hastanede de yattım hemşireler çok ilgili ve temiz bir hastane düşünürseniz aklınızda bulunsun
Minigim20 Arasarzu ben şuan başka şehirde yaşıyorum ailem orda olduğu için doğumunu Denizli de yapmayı planlıyoruz nasip olursa benim için önemli olan son bı iki ayda o doktora gitsem de başından beri hastasıyız gibi ilgili alakalı olmalı o yüzden burdan sordum alternatifleri değerlendirmek için sağolun öneriniz için 🙂
Minigim20 Arasarzu çok teşekkür ederim benim ilk doğum olacak şuan için erken belki bunları düşünmek ama insan belirsizlik olunca birde bu konularda tecrübesiz böyle erkenci oluyo sanırım benim gibi 🙂
Arasarzu Minigim20 Benimde ilk doğumum olacak inşallah 😊 doktor çok önemli araştırmakla iyi yapıyorsunuz 😊
Littlecookie Minigim20 Merhaba, doktor bulabildiniz mi acaba? Ben de doktorumu degistirmeyi dusunuyorum ama hala cesaret edemedim. Burdan bir suredir tavsiyeleri okuyordum, once semih mun sonra filiz saylana karar verdim ama hala kararsizim:(
Minigim20 Arasarzu evet o yüzden girdim bende araştırma içine ama bakalım nasıl olur 🙂 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi