Hosgeldinbebek kckozge son adet tarihim 29 Eylül, şuan çok minik hiç bişey hissetmiyorum 😁 sizin nasıl geçiyor
01Aselasil kckozge bende bısey danısabılırmıyım ben 3. Haftada kese gordum 4 bucuk haftalıkken kalbını dınledık sızce normalmı beta degerim asırı yukse 3 hafta 5 günlükken 30000 di
glnihal kckozge şuan 4 hafta bir günlüğüz ve ben öğreneli 2 gün oluyor. Kanda gebelik 564 çıktı. Daha eşime söylemedim bilmiyor. İkinci gebeliğim.
Esra-67 Hosgeldinbebek benim de son adet 35 Eylül 😌 13 kasım da tekrar gidicem bakalım Kasık ağrılarınız var mı
Hosgeldinbebek kckozge sağ tarafta oldu benim de, sanki adet olacak gibi arada hissediyorum ama normal. Beta değerim çok düşük sadece o aklımı kurcaladı
Secuuss Merhaba 😇 benimde son adet günüm 3 ekim, perşembe günü idrar ve kan testi yaptım beta 161 cıktı 🙏 ama kasık agrılarım var hafif sizde de oluyor mu?
kckozge Secuuss evet bende çarşamba günü öğrendim 3 haftalık 695 çıktı benim değerimde kasık ağrımda var evet
Yeliz_yeliz Secuuss merhaba benimde suanda 8+4 kasik agrisi benimde cok fazlaydi hatta ben regl olmayi bekliyordum o kadar fazlaydi suandada azda olsa devam ediyor
Seydaaslantas selinberk normal de adet tarihim 10 eylül ama geç döllenme olduğu için 28 eylülü baz alıyoruz yani 5 haftalık