Deletedmom539 Hamileliğin başında yiyemeyip ortasında veya sonunda tekrar yemeye başladığınız şeyler var mı yoksa domatesle soğandan tamamen ümidimi keseyim mi :/
Elfynsmr Deletedmom539 tekrar yemeye başladım sadece biri dışında onuda hamile olduğumu bilmediğim en son akşam yemeğe kayınvalidemleri çağırıp yapmıştım ve yememiştim hatta pişirirkende eşime demiştim midemi çok bulandırdı diye onu hala yiyemem ve görmek bi yana adını duyunca o zamanlar aklıma geliyor onun dışında tiksindiğim herşeyi yemeye başladım 17. Haftadan sonra
61Aysen Deletedmom539 köfte pisirip yiyemiyodm hala alip pisirmye ceswrtm yok kendim yspiyrm sarimsk fsln koymuyrm ole pisiriyorm ama yemiyorum
Tazeanne0134 Deletedmom539 😂😂😂 cok güldüm buna ama ben hamileliğimin en başında yumurtadan tiksindim hemde nasıl hâlâ bile o kokusu burnuma gelse asla yiyemem hamilelikte zaten hiçbir şekilde yiyemedim anca krem vs olursa o kadar
Beyzabyk Deletedmom539 ben yoğurttan ve tavuktan tiksinmiştim yoğurt yiyorum ama tavuk hala yiyemiyorum kokusu sürekli burnuma geliyo eve hala almıyoruz markette görünce bile midem bulanıyor
Eeezgi Ben en başta saf zeytinyağı ve domatesten tiksinmiştim şimdi yiyorum ama Türk kahvesi kokusuna olan tiksintim geçmedi hala kokusunu bile almak istemiyorum 🙁
Deletedmom539 Tazeanne0134 işte başında yiyemediğini hep mi yiyemiyon mesela 15. Haftadan sonra yiyebilcem mi 🥺
Eavsar Deletedmom539 ayy ben ilk 4 ay üzerinde deri ve kemik olan tavuk, çikolata ve soğan görünce iptal oluyordum ama 4den sonra geçti 2-3 hafta içinde normale döndüm 26.haftaya girdik hiç bi şeyden tiksinti felan kalmadı bizde ;)
Eavsar Deletedmom539 bide domatesle bağını çok sıkı fıkı tutma derim asit oranı yüksek olduğu için mide yanması yapıyor 😔 hamilelikte asitli besinlerle biraz seviyeli bi ilişki tavsiyem ✔️
Tazeanne0134 Deletedmom539 yiyen var ama ben hiç kırılmış yumurta ya da haşlanmış yumurta yiyememistim doğumdan da çoooook sonra geçti sayılır ama hâlâ bile yumurtanın kokusu gelsin yiyemem başkaları hiçbir şekilde yiyemez hamileyken tiksindiği ile devam eder
Tahaninannesii Herkes ikizin olsun ikizin olsun diye dua ediyordu çift sarılı yumurtadan tiksinmiştim, evdekileri götürüp kaynanama verdim. Ayyyyy şimdi bile çift sarılı yumurta yazarken içim çekildi😱
tgb94 Kırmızı et i hiç içim almıyor benim de şeker tadı geliyor sanki 4.5 ay oldu geçmedi zorla yemeye çalışıyorum ama inşallah düzelir yoksa vejetaryen falan mı olucam bilemiyorum 😔😔
icegul Deletedmom539 ilk 3 ay yumurta yemedim çay içmedim. Şimdi yiyorum. Sadece bitter çikolata da severdim. Ona cesaret edemiyorum daha. 25 haftalığız