Bcsahat Mucizemmm07 bana magnezyumu daha önce vermişti Zaten, bunla alakalı ilaç vs vermedi doğum kasılması olduğu için. Benimki öyleydi yani
Aden23 Mucizemmm07 felaket bir akıntım var günlerdir geliyor. Sertleşme olayı bende de var. 34+2 yim erken doğum belirtisi miymiş?
Mucizemmm07 Aden23 ben muhtemelen pazar akşamı acile gider Nst ye girerim çıkınca sana da bilgi veririm
Sevval_nur Mucizemmm07 ben 34+5 teyim bendede oluyor aynıları nst ye 4-5 kez girdim ben 32 den itibaren sıvı azalması ve kordon dolanması var doktorum her hafta girmemi istiyor yada hareketleri azaldığında
62fatma Mucizemmm07 bende 33 e girecem dün aynı postu açtım sertleşiyor toplanıyor diye salı da doktora gideceğim
Sevval_nur Mucizemmm07 benim doktorum karın çevresini 2 hafta geride gördü öyle olunca beni renkli doppler a gönderdi detaylı ultrasona yani detaylı ultrasonda çıktı ortaya
Zeyyno_ Mucizemmm07 Sancın kanaman suyun gelmiosa sorun yok cnm kasılmalar oluo o da normal bnde 33+6haftalığız doktoruma 29.haftadan beri oluyor diye syledm rahim ağzını kontrol etti ultrasondan herhangi bir sorun yok dedi
Mucizemmm07 Zeyyno_ bana da yeri daraldığı için artık böyle şeyler normaldir gibi geliyo bakalım hayırlısıyla günlerini doldurup doğsun lar ☺️