Gozdem Kızlar, doktorum normal doğum yapabilir miyim diye alttan muayene edeceğini söyledi 32 hf sonrasında bu muayeneyi yaptıran var mı nasıl bir muayene tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Teacher34 Çatı muanesi dedıgın muane elıyle bas ve ısaret parmagını _| boyle yapıp vajınana bakıyor catın dar mı degılmı dıye
Caqla Gozdem hayır hiçbir acısızı hissetmiyorsun böyle yaptırmayıp normal doğuma giden ve sonradan çatı darlığı var denilip sezeryana giden çok kadın var yada bormal doğum gerçekleştirip fakat canı çok yananda var riske girmeye gerek yok bence muaynenizi olun ☺
Teacher34 Yaptırfım 32 haftalıklen catın musaıt dedı ama 36 haftalıken uyurken suyum geldı sezeryanla dogum yaptım
Caqla Gozdem endişelenmeye gerek yok canım emin ol bebek içinde senin içinde en iyisi bu inan dığru düzgün bileihissetmiyorsun acı sıfır yani☺
Caqla Zeynepemre sezeryan doğumda gewkli değil canım normal doğum için çatı dar değilse doğum kolay oluyor eğer darsa zaten dr önermiyor normali
Zeynepemre Gozdem insallah öyledir ya. Çok korkuyorum. Sonuçta darlığına bakılacak bir muayene. Sezaryende niye gerekli olsun ki.
Teacher34 BENim ıkıncıye çatı muanesi istemedi çünkü ilk doğımum sezeryandı gerçi ilkinde baktı normal olur catın musaıt dedı ama su gelınce bebek ırı olunca sezeryana aldı
Caqla Zeynepemre ilk kez sizden duydum ilk doğumda normal istediğim ve herşey normal seyirettiği için son haftada dr çatı muaynesi de darlık yoksa herşeyin normal olduğununu bu muayneninde onun için gerekliliğini anlatmıştı eğer darsa normal önermeyecektci çünkü riskliymiş.
Zeynepemre Caqla darlık konusunu biliyorum ama şuanda kız bebek bekliyorum çevremde herkes kız gününden önce gelir onun içinde doktor sezaryende olsa bakıyo dediler
Caqla Zeynepemre herkesler acayip çok biliyolar doktor olsalarmış ☺ benimde oğlum 4yaşında gününden 10gün önce dığdu mesela şuanda hamileyim 16haftalık dr dr ne diyosa ona bakıyorum elalemi boşver sen aklında ne varsada doktoruna sor bence ☺