caglanurr Suude son 30 sadece vajinama sanki alttan bıçak batıyor gibi oluyor bir anda giriyor cırlıyorum resmen
Quinmomm Suude beş gün kaldı su an 38+3 perşembe günü spinal sezeryan olucam ama keşke biraz daha erken gelse çok sıkıldım 😪
annisadayi Suude az sonra 17 kalacak. Yalancı sancıların nasıl canım bi tarif etsen. Bende de var bişeyler. 2. Bebem olmasına rağmen ayırt edemiyorum 🤣
ecembugra53 Esraizzet 👍🏻👏🏻👏🏻😍 normalde bugun gelecekti diye hesapladı doktorum olmadı 40 bekliyoruz bakalım bu hafta içi yine kontrol var herseyin hayırlısı Rabbime dua ediyorum herbgün Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize inş 😍🤲🏻 Canım
Esraizzet ecembugra53 Aminn insalhhh canım 🙏🙏Bi avazda doğurmak nasip olsunn 😊❤burda bi seni tanıyorum 🤭
ecembugra53 Esraizzet Amin inş canım benim ❤️😊 saol güzel kardeşim hep dua ediyorum bende elimden geleni yapıyorum bebek işte zamanını bekliyor Rabbim zamanını biliyor geleceği vakti biliyor onun için içim rahat 🥰😊 ne güzel bak arkadaş olduk
Hatice1207 Suude Allah’ın izniyle minik kızımıza kavuşmamıza son 22 gün kaldı. Sağlıkla kavuşalım güzel bebeklerimize inşallah.🤲🏼👼🏻🤎
8152 @caglanurr ayaktayken benimde aynısı sanki bıçak sokuyor lar canım acıyor son 29allahin izniyle inşallah