Sinemarslannnn Kızlar bebeğimin karın bölgesi 2 hafta önden gidiyormuş yani yediklerime de çok dikkat ediyorum şekerim sınırda var mı bunu yaşayan nasıl beslendiniz bebek zamanın da mı doğdu
Ozdmrkbraa Sinemarslannnn kaç haftalıksın benim de önde gidiyordu ama doktor iki hafta olması sıkıntı değil yapı meselesidir dedi geçen gittiğimde de 1 hafta öndeydi doğana kadar daha değişir gelişimi dedi 31+2 deyiz
Miranadar Sinemarslannnn 33 haftaligim benimde karın çevresi 3 hafta önde gidiyor çok dikkat etmeme rağmen düzelmedi şekerim sınırda benimde bugün doktor diyet verdi beyaz ekmek kesinlikle yasak pasta börek çörek yasak çay şekersiz içilebilir falan bir sürü liste verdi 2 haftaya düzelmesse insülin başlanacak
diyhomelif Sinemarslannnn çok teşekkür ederim iyi ki açtın bu postu benimde aynı.. ve benim tosun en başından beri öyle doktor suyumun fazla olduğunu söyledi, korkmakla korkmamak arasındayım
Sinemarslannnn Miranadar benim de öğle olacak galiba ayın başında 1 hafta demişlerdi ama ben sanırım bazı yiyeceklerde duramadım bu ara neyse artık tatlı yok 😔
Sdanur Bebişim 37+3 ancak iki hafta ileriden gidiyor 31 ekim doğum tarihi gözüküyor sistemde. Kilosuna göre iri bebek dedi doktor. Normal doğum zor olabilir de dedi. Ama daha karar vermedik. Son adet tarihi önemli olan.
Nnadye Sdanur kaç kilo bebeğiniz . Ben de37 hafta oldum bugün kilosunu 3300 ölçtü .fazla galiba bizimki de
hulya1406 Nnadye bende pazar 37 olucam inşallah.Ama benimki de önde gidiyor kilosu 3500 şuanda.İri bebek dedi ama 300 500 oynar kiloda dedi.Gebelik şekeri çıktı hayatımda olmayan bir durum.Dikkat ettim herhangi bir sorun yok şuanda.Açlıkta toklukta iyi çıkıyor şükür 🙏
Ozdmrkbraa Sinemarslannnn aramızda bir gün var geçen hafta benim ki 1890 gr dı haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne durum da doktor bi sakınca görmedi
Ulkulina Sinemarslannnn benimde 31+6 2.180 gram ultrasonda iki hafta önde gidiyor doktor sıkıntı yok gayet güzel dedi.
Tugce1450 Sinemarslannnn benımde sekerım var hatta ınsulın basla nacak en son kontrole 30haftalıkken gtmıstım bebek ıkı hafta omden gıdıyor dedı doktor senınkını kılosu yıne azmıs benım 30 haftalık 1970 cktı kılosu :) suan 31+5 im
Sinemarslannnn diyhomelif benim herşeyi normal sadece karın bölgesi 2 hafta önde şeker yüklemesinde de bir 168 çıkmıştı ama sonra iyiydi değerler ya acaba beslenme mi dedim protein çok tüketiyorum
Edizinannesii Sinemarslannnn 35. haftaya gircem 33+4 te gittiğimde 36+3 le uyumlu görünüyor dedi hem kilo hem baş cevresi için yani 3 hafta önden gidiyor son haftalara doğru düzelir düzelmezse de ayın 11 nde çatı muayenesi olcam çatı müsait olmazsa sezaryen olcam 🤷♀️
Sinemarslannnn Karın bölgesinin önden gitmesi ki benim ki sadece bu yerde önden gidiyor şekere de bağlı olabilir dedi bakalım pzt kendi doktorum ne diyecek
Ozdmrkbraa Sinemarslannnn beklemen tarih 31 Aralık tabi gidişat nasıl ilerler hiç bilmiyoruz doktor son haftalardaki duruma göre hareket ederiz dedi de ben normal istiyorum ilk gebeliğim hemen sezaryen olsun istemiyorum bakalım dediği gibi Aralık başı duruma bakacak 🤷🏻♀️ Sende durumlar nasıl
Sinemarslannnn Ozdmrkbraa benim henüz belli değil pzt konuşucam ama ben seZeryan istiyorum o yüzden net bir tarih alırım sanırım