feamtrmea ozgeacar erkek canım ☺️ ya aslında inanmıyorum tatlı ekşi muhabbetine ama ilk kızım oldu ondayken canım aşırı çağla istemişti bu erkek bundada aşırı kavun ve şerbetli tatlılar istedi🙈
Busraveminisi1 ozgeacar ilk 3 ay tuzlu erik limon sonra da çikolata ve domatesli makarna günaşırı yiyordum hala da öyle oğluşum olacak 😅🙈❤️🧿
Ebru1520 Ben oglumda Deli gibi eksi tuzlu vs yiyordum simdi 12 haftalik olcak Deli gibi tatli istiyo canim bakalim cinsiyeti ne olcak 😄
Dyguklc ozgeacar benmde canim hep tatli istiyo bide pirasa yemegi ilginc bi sekilde ilk pirasaya aserdim 😀😀
Elifbebek ozgeacar kizz bence 🎀😊 cunku bende surekli tatli yiyorum ve kizim olucak nasibse 2 arkadasim daha hamile onlarda tatli yiyolar onlarinda kiz 😊🎀
ozgeacar Elifbebek hep sağlıklı olsun cinsiyet farketmez diyorum ama allahta biliyorya yüreğimden gönlümden geçen hep bir kız çoçuğumun olması.
Ortmenanne16 ozgeacar ilk şalgam aşerdim. Sonra içki köfte hiç tatlı istemedim oğlum olacak Allah ’ın izni ile 😊
Umutluuu ozgeacar herşey 🤪 ama gerçekten herşey hiç ayırt etmedim. Bi tatlı bi baharatlı bi acı herşeye ilgim oldu ama ben çok acı aeven biri değilim. Cin biber turşusunu ekmek arasına koyup yediğimi bilirim ilk aylarda 🙈 kızımız olacak inşallah 🥰