Yasmin3565 Benim tavsiyem beşiği gidip görüp mağazadan almaktan yana hem uyku seti içinize sinsin hem de beşiğin ne kadar sağlam olduğunu görmüş olun
Buyrenk melmural canım nasipse doğumum aralık gibi ama bence çok kullanışlı sallanıyor ve kenarı açılıyor benim üçüncü gebeliğim ikisini park beşikte büyüttüm oda iyiydi ama gece yat kalk zor oluyor bunu yatağımın yanına koyucam hiç kalkmama gerek olmıcak inş
Pnar12016 Gul5567 kesinlikle öyle yapamayız diye korktum açıkçası birazda. Bi de görerek almak daha mantıklı geldi tahtasını falan
Pnar12016 melmural yerel mağazadan aldım canım ama buradan alıp memnun olanı da memnun olmayanı da duydum açıkçası 🤷🏻♀️
Selma_123 yaseminyasemin bende bunu çok beğendim almak istiyorum ama güvenemedim pek internetten olunca nasıl malzemesi falan
yaseminyasemin Selma_123 gayet iyi güzel aynısına mağazadan baktım 1000 tl aşağısı yok , bu sitedende çok yorum almış herkes kurup atmış fotosunu ve dedikleri gibide eksiksiz geldi . uyku seti korumalıkları cibinlik filan gayet iyi