melmural https://www.hepsiburada.com/baby-bee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada hanımlar bu beşikten kullanan memnun olan var mı yorumlarınızı bekliyorum ❤️
Tugce1803 melmural bende bundan aldım ama benimki tekerlekli, tavsiyem 100 lira daha koy tekerlekli al
Pnar12016 melmural çok çok kullanışlı bebeğim 41 günlük evime geleli bi hafta oldu annemdeydim çok rahatım gece uyurken bi anda sesi geliyor hemen bakıyorum emziği mi düşmüş yoksa kusuyor mu diye yatağa tam birleştirdim ben dibimde hemen çok iyi oluyor
yaseminyasemin melmural https://www.hepsiburada.com/carino-ahsap-organik-besik-anne-yani-besik-3-kademeli-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-sari-yildiz-uyku-setli-soft-yatakli-p-HBV00000M2JTA?magaza=carino%20wins bende bundan aldım kullanmadım daha doğum yapmadım ama gayet iyi güzel aynısı geldi eksiksiz
Tugce1803 melmural evet sallanıyor, aparatı da var onu takınca sallanma özelliği duruyor, daha bebeğim doğmadı benim
Gul5567 Biz yeni aldık ama 4 parçası eksik geldi daha kuramadık malesef . 11 gün oldu hala göndermediler ürünü bekliyoruz 😒 bu ürünün satıcının aynısı bu arada
Pnar12016 Gul5567 ben yerel mağazadan almıştım aynısını fiyat da 900 dü kurulumunu da kendileri geldi yaptı çok iyiydi netten böyle sıkıntılar oluyormus bende çok duydum
Buyrenk melmural canım nasipse doğumum aralık gibi ama bence çok kullanışlı sallanıyor ve kenarı açılıyor benim üçüncü gebeliğim ikisini park beşikte büyüttüm oda iyiydi ama gece yat kalk zor oluyor bunu yatağımın yanına koyucam hiç kalkmama gerek olmıcak inş
Gul5567 Pnar12016 evet internetten almak bu açıdan riskli maalesef . Yerel mağazadan almakla daha iyi yapmışsınız. Çünkü kurulum da çok kolay değil. Açıklayıcı bir şema göndermiyorlar
Pnar12016 melmural yerel mağazadan aldım canım ama buradan alıp memnun olanı da memnun olmayanı da duydum açıkçası 🤷🏻♀️
Pnar12016 Gul5567 kesinlikle öyle yapamayız diye korktum açıkçası birazda. Bi de görerek almak daha mantıklı geldi tahtasını falan
Selma_123 yaseminyasemin bende bunu çok beğendim almak istiyorum ama güvenemedim pek internetten olunca nasıl malzemesi falan