Sunny Merveee6 evet alırlar ama aşılama öncesi mutlaka spermiyogram baktırın gerçi doktorunuz da öyle yönlendirir zaten. Sperm sayısında hareketinde problem varsa aşılama tavsiye edilmeyebilir doktorunuz daha iyi bilir tabi ki.
Eminecengilukuslu Sunny benimde eşimin sperm hareketliliği bir tık altındaydı doktor aşılama yapalım dedi 😌ama tabiki her doktor farklı siz nerelerde gidiyorsunuz doktora
Eminecengilukuslu Merveee6 hiç üzülmeyin takmayın da kafanıza stres çok önemli hatta çalışmanız daha iyi sizin için kafanız sürekli bu durumla meşgul olmaz ama kendinizi fazla yormamaya çalışın
Merveee6 Eminecengilukuslu öyle yaparım hep birlikte bekleyelim kızlar inşallah olur benim ölen bebeğim de kasım ayında olmustu inşallah yine öyle olur sağlıklı şekilde
Sunny Eminecengilukuslu aa benim de tam tersi spekulumu hissettim katateri hiç anlamamışım bile doktor söyleyince farkettim🤩
Eminecengilukuslu Sunny belki de speklum daha önce benden test örneği almak için kullandığından sanırım hissetmedim onu 😌
Sunny Eminecengilukuslu bizim biraz karışık istanbul samsun arasında git gel yapıyoruz ama benim kadın doğum dr um samsunda
Eminecengilukuslu Merveee6 hayırlısıyla olur inşallah dokuzuncu günü kan vermemi istedi doktor benden salı günü dokuzuncu gün ama bilemiyorum korkuyorum da açıkcası 🙂
Sunny Eminecengilukuslu benim spekulum ilk deneyimimdi biraz huylandım açıkcası aslında vajinal muayeneye çok alışıktım 1 senedir her ay ayda 2 kere probla haşır neşiriz ama spekulumdan korkmuşum nedense
Duygu_ Merveee6 etkilemek istemem ama aşılama yaptırdım tutmadı boşa zaman kaybı diye düşünüyorum ya ovulasyon testi dene denemediysen ya da tüp bebek yaptır derim ben öyle yapacağım
Duygu_ Merveee6 hayırlısı olsun diyelim o zaman inşallah tutar ilk deneme de 🌸 Rahim filminden sonra daha çabuk gebe kalınıyor deniyor doktorum da demişti hatta
Myssr Merveee6 devlette yaptirdim ben. Para vermeye gerek yok fazla. Tutmama ihtimali var tabi benim tutmadi mesela