Merhaba öncelikle :)
İlk hamileliğim ve Konya’da çok duyulan bu hocayı seçtik. Yalnız aklımıza takılan bazı hususları sizlerle paylaşmak istiyorum. Aysel hanımın mesleki yeterliliği hakkında hiçbir şey söyleyemem bütün yorumlar çok iyi. Fakat hastaneye hiçbir şekilde eşimi almıyorlar. Ayrıntılı ultrasona filan da tek başıma girdim. Tabii ki önlem amaçlı ama özel durumlarda bence eş de girebilmeli. Bu yönetimle alakalı bir konu. Aysel hanım da biraz soğuk geldi bana ilk başlarda 1 ayda 1 görüşüyoruz belki ondandır diyordum. Az önce şeker yükleme bitti eve geldik sonuçlar için aradık eşim numarasını istedi böyle böyle ilerledi malum ihtiyaç olursa diye vermemiş acil durum olduğunda gelin ebeler var zaten bana da hemen haber verirler demiş. Bunu söyleyen de sekreteri zaten sekreter aracılığıyla görüşüyoruz.Özel hastane ama çok fazla devlet mantığı var. Para veriyoruz biz ben istersek olacak mantığında değiliz ama bazı şeyler de devletten farklı olmalı bence. Sizce doktoru değiştirmeli miyim ? Önerebileceğiniz bir doktor var mı Konya’da ?