Hanileanne Seva_sevaaaa sol tarafa mi yatmak gerekiyor ben 5+4 üm bugün bira fazla hareket ettim hastaneye gittin sağlık ocağına gittim çok yoruldum eve geldim 2 saattir uzanıyorum lavaboya kalktım şimdi beyaz akıntıyla birlikte hafif kahve akıntı gördüm sizce yoruldum diye midir
Aden23 Hanileanne kahverengi yasa kırmızı yada pembe hiç biri normal sayılmaz. O yüzden doktoruna ulaş hemen görsün seni
Seva_sevaaaa Hanileanne 13 haftadan sonra sol tarafa yatılır bebeğe kan akışk daha iyi gider, ama sizde kendinizi yormayın en az 3 ay dikkat edin bebek yerleşene kadar, kahve rengi akıntı için doktora gidin mutlaka
gkcy Aden23 acile iğnemi oldum olayıda anlattım hemen bekleme en yakın kadındoğuma git göster dedi. aydın kadın doğuma gidiyorum şuan dua edin birşey olmasın 😔🤲
Hanileanne Aden23 doktorumu aradım progrstan al ve kullan dedi lekelenmeler devam ederse haber ver hastaneye gideriz dedi şimdi kontrol ettim çok şükür tekrar etmedi uzandım dinleniyorum ayaklarımı kaldırdım havaya bol su içiyorum 🧿🙏
minikmucizem1_ busbusbus10 bende merak ettim iyidir inşallah bnde deprem anında kaçtım kötü bi an allah korusun bebeklerimizi
gkcy busbusbus10 böyle ilgisiz değişik bir hastane görmedim doktor ağzının içine içine konuştu 🤦♀️ kese var bebek göremedim kese etrafında kanamalar var progestana devam et başka bişey diyemem dedi gönderdi
Aden23 Hanileanne benim kahverengi lekelenmem 12 gün sürdü. Seninki de benimki gibi zararsız birşeydir umarım.
EsraUmt Çok geçmiş olsun Deprem için öncelikle.Sakin kalmaya çalış muayne olabildin mi umarım beeğin ve sen iyisindir.
gkcy minikmucizem1_ kese var bebek göremedim kese etrafında kanamalar var progestana devam et başka bişey diyemem dedi gönderdi. iyi mi kötü mü anlamadım zaten geçen hafta kontroldeydim kese vardı bebek daha oluşmamıştı pzt tekrar gidicektim 😔 ama anlamadım şimdi bunun dediğinden
Hanileanne Seva_sevaaaa doktorumu aradım progrstan al ve kullan dedi lekelenmeler devam ederse haber ver hastaneye gideriz dedi şimdi kontrol ettim çok şükür tekrar etmedi uzandık dinleniyorum ayaklarımı kaldırdım havaya bol su içiyorum