[silindi] Ozlemyeni ara ara kramp şeklinde oluyordu. Dünden beri yok denecek kadar az diyebilirim. Ama 4ten 5.haftaya geçerken gün boyu kramp girdi.Tüm gün yatmak zorunda kaldım. Hatta kramptan şüphelenip test yaptırdım öyle öğrendim hamileliğimi.
Ozlemyeni [silindi] ben kramp girdikce adet olcam diye dusunuyorum siz nasil gebelikten suphelendiniz? Farkli bi krampmiydi
[silindi] Ozlemyeni adetteki kramp gibi değildi. Adet olcağım zaman karın bölgemde daha yaygın bi ağrı hissediyordum. Kramp genelde sol kasığıma bi anda ağrı girmesiyle oldu.Ayrıca göğüslerimde aşırı hassasiyet oluşmuştu. Normalde sadece şişerdi ama uçları çok hassas oldu bu dönemde.
Hosgeldinbebek Sermec27 geçenlerde size yazmıştım, gebe kalmanıza öyle çok sevindim ki, hatta kendi bebek haberimi almış gibi sevindim demiştim 🙈 çok şükür sizden sonra ben de haber aldım, 4 haftalık benim de 😍 inşallah sağ salim kucagımıza alırız
Sermec27 Hosgeldinbebek ne güzel rabbim devamını getirsin inşallah benim az kanama alanı cıktı bilmiyorum nolcak rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲❤️
newmom_ misraerol aynen canım bende tandevu bulamadım5+6 dayım salı günü gidicem daha çok heyecanlıyım