Hosgeldinbebek mervedemirr merhaba, ben de 4 gün önce 18 değerle öğrendim, 2 gün sonra 37 oldu değer. Doktor normal dedi, sayıdan ziyade artış önemli. 2 gün sonra tekrar kan verip değerlerin artışına bakmak lazım
Leselis mervedemirr bazı testler erken göstermeyebiliyor kan testinde ne çıkarsa en doğrusu odur ve 12 gibi bir değer gebesin demek
Ebryrdm Ben adet günümden 3 gün önce öğrendim değerim 1052 di. İlk hamilelikte 3 gün sonraydı 227. Yani demem o ki bekle bu işler hemen belli olmuyor
Limonnn mervedemirr bende ilk ögrendigimde 17 ydi. Bugun keseyı gördüm kanamam var iğne oldum ilaç başladık
Ebruuugunes mervedemirr küçük seninki ultrasyonda kese göründü sadece 5 haftaliktan büyüktü beta baktı alttan ultrasyon istendi normal seninki
Kbras mervedemirr merhaba reglim 6 gun gecıktıgı halde 53 le öğrendim gec dölleme olmus ıkı gunde bir 2 katı artarsa sıkıntı olmayacagını soylemıstı doktorum suan 20 haftalıgız🙏
momiesbaby Reglim 2 gün gecikmişti test yaptım pozitif çıktı, kan verdim 690 çıktı 3 haftalık olduğunu söyledi doktorum
kckozge momiesbaby ağrı yada lekelenme oldu mu hiç bende aynı durumdayım reglim gecikti test yaptım pozitif çıktı kan değeri 695 çıktı 3 haftalık benimde ama biraz ağrım var test yapmadan öncede birkaç gün kahverengi leke gelmişti düşük olabilme ihtimaline karşı ilaç verdi pazartesi kontrole gideceğim