mervedemirr Kızlar çok erken öğrendim kan testinde 0-5 arası normal değer benimki 12 çıktı? İdrarda çok küçük olduğu için gözükmüyor başına böyle bişey gelen var mı?
Tugceecikk mervedemirr adete 4 kala öğrendim üç kala test yaptırdım 76 çıkmştı 😊üçünçü gün 370 olmştu çok şükür inş seninde yükselir sağlıkla
Melmur mervedemirr ilerleyen günlerde artış olur regl gününden sonra testi yenile canım. Ben regl olmadan 5 gün önce öğrendim 259 çıktı
34_21_23 Çok çok çok yeni bir gebelik çok erken yakalamışsınız 😊 inşallah sağlıklı ilerler gözünüz Aydın
mervedemirr 34_21_23 ben ilk bebeğimi kaybettim 4 aylık hamileyken ilk gebeliğimden önce adetlerim 28 günde bir oluyodu doğumdan sonra 24 günde bir e düştü şimdide 6 gün geçti hala olmadm bhcg 12 çıktı gebemiyim değil miyim anlamadım çubuk testlerde görünmüyor ama 😔
Nesrincente Saglık ocagında yaptırdım 282ıydı ıkı gun sonra hastanede 499 cıktı ve 3bucuk 4haftalık hamileyim dim sizinki daha mınnak bence 😊
mervedemirr Nesrincente ya benim 4 gün önce 12 çıktı o nasıl oluyor peki kafam basmıyor hiç korkmaya başladım çubuk testte çıkmıyor hala adetim 6 gün geçti kanda 4 gün önce 12 çıktı ama ters giden bişeyler var diye çok korkuyorum 😔
sennur26 Reglime 4 gün kala evde yaptım pozitif çıktı. Sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım 118 çıktı 2-3 haftalık demişti doktor 🥰
Kmslmsl Ben adetime 10 gün kala öğrendim çok erkendi. kanda adete 4 gün vardı 207 lerde çıkmıştı hcgb değerim
Sevgi0147 mervedemirr korkma canım geç döllenme olabilir biraz daha bekle tekrardan kan ver inşallah hamilesindir
34_21_23 mervedemirr 12 değer çok düşük olduğu için testler algılamamış olabilir. Tekrar kan testi verin yükselmesi lazım. allah kucağınızı doldursun
Leselis mervedemirr bazı testler erken göstermeyebiliyor kan testinde ne çıkarsa en doğrusu odur ve 12 gibi bir değer gebesin demek
kckozge mervedemirr bende çarşamba günü öğrendim 3 haftalık hamile olduğumu ultrasonda gözükmedi kan testinde çıktı kese oluşmadığı için gözükmemiştir dedi
Tugba_0 mervedemirr ben şöyle söylim canım ben adetime 4 gün kala test yapmışsın baya koyu çıkmıştı çizgim eğer bta hcg normalinden yüksekse zaten gebesin ben kan testi yaptığımda sanırım 3 buçuk haftalıktı çok düşük çıktı ve yükseldi şimdi 5 aylık hamileyim