incikinannesi denizali_ Başın sağolsun bende suyumun erken gelmesiyle erken doğum yaptım suni sancıyla çok zor. Şimdi Progestan kullanıyorum fitil olarak. Güçlüyüm güçlü olalım inşallah 🙏🏼
hm35 Tugce38 ultrasonun herhangibir zararı yok radyasyon değil ses dalgası ile çalışıyor. ama tabi 3 aydan sonra ayda bir çağırıyor doktorlar bir risk yoksa
ayseguler01 incikinannesi Şu ana kadar hep ayda bir kez çağırdı son haftalarda nasıl oluyor bilmiyorum ama
incikinannesi Tugce38 Başınız sağolsun..Kalbinin durduğunu anladın mı peki bende çok korkuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tugce38 incikinannesi yok canım ben salı kap atısı için doktora gittik o zaman doktora idrar yolu enfeksyonu dan bahsettim doktor cuma günü gel dedi gittim gelmisken bakalım dedi baktı ölmüstü 😥 4 doktora daha gittim hepsi aynısını söyledi kürtaj oldum
Tugce1803 incikinannesi Veren de Allah alan da o yüzden bugünü yaşa. Sen iyi olursan bebeğin iyi olur bunu unutma
incikinannesi Tugce1803 Evet canım doğru diyorsun Rabbim verdi rabbim aldı. Çok sağol hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏻
Zeyyno_ incikinannesi kendini strese sokma hamilelikte herşey birbirni etkiliyor gerçekten biz son haftalarımıza girdik doktorum en son 32de gittim 3hafta sonra gel dedi bakalım
bus91 ssnnmmm cok sık doktorunuz engel olmuyormu yazık sureklı ultrason mağruz bırakma annesi sağlıkla gelsın sonra bır ömur yanında inşallah
ssnnmmm bus91 daha önce düşük yaptım o yüzden sürekli iyimi diye merak ediyorum doktorum sadece gülüyor bu duruma
Gigy incikinannesi en başından beri her hafta gidiyorum,rahim yapım farklı ve kayıplarım var diye öyle tabi
diyhomelif incikinannesi 8+6 da gittim, 13+5 de gittim, 20+6 da gittim :) insan çok görmek istiyor ama virüs var sağlığı için daha dikkatli davrandim
Hamileyim-mutluyum diyhomelif ben de 12 haftalık hamileyim doktor kalp atışını dinletmedi gördük duymaya gerek yok dedi doktorumu değiştirdim pazartesi günü yeni doktora gidecem inşallah herşey yolundadır