incikinannesi Selam güzel anneler 🙋🏻♀️ Doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz? Ben en son 15 gün önce gitmiştim çok merak ediyorum eşim askerde az kaldı gelmesine onunla gitmek istiyorum 2li teste bi kaybım var sürekli tedirginim
Bireylulmasali incikinannesi ilk haftalarda iki haftada bir 12.haftadan sonra ayda bir dedi doktorum ama bana kalsa her gün giderdim 😂
denizali_ incikinannesi en son 7 haftalikken gitmiştim 2 hafta sonra doktora gideceğim suan 8+5 teyiz
incikinannesi Tugce38 Tugce1803 şikayetin olmazsa bir ay sonra gel dedi gittiğimde Allah’a şükür şikayetim yok da işte kalbi durmuş bebeğimin postları beni çok etkiledi
Tugce38 incikinannesi canım benimde ilk bebeimin kalbi durdu öldü bu 2. Ama ultrasonda zararlı diyolar sonucta radyasyon yayıyo
Tugce1803 incikinannesi Veren de Allah alan da o yüzden bugünü yaşa. Sen iyi olursan bebeğin iyi olur bunu unutma
34_21_23 Bi defa keseyi görmeye gittim 10 gün sonra bebeği ve kalp atışını görmeye gittim.. 10 gün içinde ücretsiz muayenem vardı onu da değerlendirdim. 8. Haftadayım bi 15 20 gün gitmeyi düşünmüyorum 3. Ayı doldurduktan sonra ayda bir giderim herhalde.
denizali_ 34_21_23 bende öyle düşünüyorum doktorum 3 hafta sonra gel dedi sık sık ultrason da iyi değil diyorlar
denizali_ incikinannesi evet canım kalp atışı için gitmiştik çok şükür duydum . Geçen sene bir kaybım vardı hiç duymamıştım . Şükür bugünlere 🥰
incikinannesi denizali_ İyi maşallah çok şükür 🥰 benimde bi kaybım var 20 haftalık kızımı kaybettim sürekli ondan tedirginim rüyalarımdan da çıkmıyor kaybetme korkusu çok zor allahım kimseye yaşatmasın
haziranin25i incikinannesi ilk zamanlardan bu yana ayda 1 gittim bana kalsa her gün kontrol ettiririm kendimi 😍😍
denizali_ incikinannesi bilirim o duyguyu çok zor ben suni sancıyla 2 aylıkken doğurdum resmen 🙁 Ama artık tedirgin olmayın bende az bi leke gördüm mu evham yapıyorum çünkü kaybım da kanama olmamıştı leke ile fark etmiştim o yüzden güçlü olmak zorundayım sen de güçlü ol bebeğin için
incikinannesi denizali_ Başın sağolsun bende suyumun erken gelmesiyle erken doğum yaptım suni sancıyla çok zor. Şimdi Progestan kullanıyorum fitil olarak. Güçlüyüm güçlü olalım inşallah 🙏🏼
bus91 ssnnmmm cok sık doktorunuz engel olmuyormu yazık sureklı ultrason mağruz bırakma annesi sağlıkla gelsın sonra bır ömur yanında inşallah
hm35 Tugce38 ultrasonun herhangibir zararı yok radyasyon değil ses dalgası ile çalışıyor. ama tabi 3 aydan sonra ayda bir çağırıyor doktorlar bir risk yoksa
incikinannesi Tugce38 Başınız sağolsun..Kalbinin durduğunu anladın mı peki bende çok korkuyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin