Cnsugur icegul benimde göbüşüm büyüdü ama yanaklarım hala aynı hemşireye sordum kilosu belli olmayanlarım enine gittiğini söylemişti 🤷♀️
icegul Aslibh sık sık yemekte sorun yok da az az her zaman olmuyo 😅 çalışıyorum zaten yürümeye de pek vakit yok
bimesele Bende 18. Haftadayım 5 kilo aldım. İlk 3 ay hedefim kilo almamaktı ama olmadı. Üstüne hareketim sıfıır. Yatak istirahatim var. Bakalım sağlık olsunnn
Dilara1503 Selma_123 bende 11 kilo aldım haftamız aynı bence aşırı yemiyorum bünye ile alakalı bende zayıf hamile kaldım toplam 20 alsam yeter geri veririm hemen diye düşünüyorum
Fxfx icegul doğum yapınca anlaşılıyor nereye gittiği🤭😅 hiç böyle gaza gelmeyin derim😉.. İkinci gebeliğimde herkes Bi karnın var başka biryerin yok aynısın dedi durdu ve ben gaza gelip 16 kilo aldım🙄😅 doğum yaptım aman Allahım meğer her yerimden almışım😆😆
merviskii icegul bende çok takıyodum ilk zamanlar 60la hamile kaldım bi anda şişmeye başladım ellerim ayaklarım 29+5 şuan 79 kiloyum takılmıyorum artık 😬 çoğu ödem sal gitsin
YZSLN icegul 55 ile hamile kaldim 30 kilo aldim 😂 ama neredeyse hepsi ödemdi. ayrica zayif insanlarin vucudu eksik olan kilolari cok daha cabuk alir demisti doktorum. Dogumdan 3 hafta sonra butun kilolar gitti